« Žene
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
OPA :)

Zavedite muškarca u tren oka

Osmijeh stvara opuštenu atmosferu i šalje poruku da ste dobra, pozitivna osoba, što su osobine koje se u principu svima sviđaju

Ovo je malo pretjerano :)
Ovo je malo pretjerano :) (Dreamstime)
Više o

zavođenje muškaraca

,

zavođenje

,

trikovi

Zavođenje muškaraca može, vjerovali ili ne, biti prilično zahtjevan zadatak, pogotovo u slučaju kad, primjerice, imate na sebi svu odjeću ... šalimo se, naravno, no svejedno treba imati u rukavu par trikova koji uvijek pale za slučaj da naletite na muškarca svog života, a niste sređeni, našminkani i spremni za to ...

Za početak, sugovornika i potencijalni ulov gledajte ravno u oči, s razumijevanjem i pažnjom, a usput možete procijeniti njegove oči. Uz to, tako i njemu dajete mogućnost da napravi isto i pronađe onog vražićka u vašim očima koji će mu dati do znanja da vas zanima. 

Samopouzdanje je također vrlo bitan element zavođenja, a pristup koji odaje vaše najbolje karakteristike je najbolji. Ne dajte se zbuniti, igrajte na intuiciju i pokažite inicijativu, to se muškarcima sviđa.

Kao što znate, osmijeh ruši sve barijere i otvara sva vrata, pod uvjetom da je iskren. Pritom stvara i opuštenu atmosferu i šalje poruku da ste dobra, pozitivna osoba, što su osobine koje se u principu svima sviđaju. Znači, sramežljivost ostavite kod kuće i hrabro se nasmijte osobi koja vam se sviđa. 

Za kraj, budite cool i opušteni, ono što jeste i dozvolite sebi pogrešnu procjenu. Neka vas ne opterećuje potreba da se predstavite što bolje, jednostavno budite onakvi kakvi ste, pa ako to drugoj strani odgovara, super, ako ne, tko mu je kriv.

04.01.2016. 21:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh