« Fun
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
volim piti, volim piti

Zatvorenik se napio od antibakterijskog gela

Neobičan incident zbio se u jednom zatvoru u Portlandu nakon što je štićenicima postao dostupan gel za ruke na bazi alkohola

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Corbis)
Više o

incident u zatvoru

,

alkohol u zatvoru

,

pijani zatvorenik

,

otrovan zatvorenik

,

antibakterijski gel

Zatvor u okrugu Dorset u Velikoj Britaniji uklonio je posude s antibakterijskim gelom koji sadržava alkohol nakon što se, navodno, jedan zatvorenik napio, prenosi BBC.

Gel se u zatvoru HMP The Verne u Portlandu koristio radi bolje zaštite od svinjske gripe, ali Udruženje zatvorskih službenika (POA) izjavilo je da je u roku od nekoliko sati došlo do incidenta s jednim zatvorenikom koji se napio.

Zatvorska služba je uklonila gel iz sanitarnih jedinica kao "mjeru predostrožnosti" i odmah je započela istragu.

Pretpostavlja se da je gel prije konzumiranja bio pomiješan s nekim pićem.

No nisu zatvori jedini slučaj. Royal Bournemouth Hospital je jedna od bolnica koje su također maknule gel za ruke na bazi alkohola iz uporabe kako bi spriječili posjetitelje da ga piju.

Andy Fear iz POA-e zatvora Verne je rekao da su obaviješteni o incidentu nekoliko sati nakon što je gel bio dostupan.

"U jednom krilu misle kako je zatvorenik nepravilno koristio gel. Kad imate nešto u blizini na čemu piše da sadrži alkohol vidite što se dogodi. Brinuli smo se da  će doći do ovakvog incidenta. Nitko ne želi pijane zatvorenike da trčkaraju po zatvoru."

Glasnogovornik Zatvorske službe je dodao: "21. rujna jedan zatvorenik HMP The Verne zatvora pokazivao je znakove intoksikacije, čiji će uzroci biti istraženi. Antibakterijske pumpice s gelom na bazi alkohola su uklonjene radi predostožnosti."

25.09.2009. 14:06:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh