« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
OLUJNA BURA

Zatvorena autocesta između Svetog Roka i Maslenice

Autocesta A 1 između Svetog Roka i Maslenice od 7,30 sati zbog olujne je bure zatvorena za sva vozila, a državnom cestom Maslenica-Zaton Obrovački prometuju samo osobna vozila

Fotografija vijesti
Više o

autocesta

,

tunel Sv. Rok

,

olujna bura

Na Jadranskoj magistrali, između Bakra i Svete Marije Magdalene, zabrana je za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle te još i za dostavna vozila te vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Mokri su ili vlažni i skliski kolnici na većini cesta u unutrašnjosti. Zbog niskih temperatura u većem dijelu unutrašnjosti moguća je poledica. Zbog zimskih uvjeta za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama promet je zabranjen na županijskim i lokalnim cestama na području Vrbovskog i na lokalnim cestama na području Delnica.

Na autocesti Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. Na autocesti Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. U prekidu je katamaranska linija Rijeka-otok Pag. Ostali trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe, javio je HAK.

23.02.2011. 09:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh