« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
NATJEČAJ

Zasviraj na INmusicu!

Prijavi se na Nissan Juke Rock'n'Road natječaj i zasviraj na INmusic festivalu!

Zasviraj na stageu INmusica
Zasviraj na stageu INmusica (Arhiva)
Više o

natječaj

,

INmusic festival 2012

,

Nissan Juke Rock'n'Road

Nissan Juke i INmusic festival pokreću natječaj za nastup rock bendova pod nazivom "Nissan Juke Rock'n'Road", na koji se mogu prijaviti svi zainteresirani sastavi! Uz bogat line-up sedmog izdanja INmusic festivala među kojima će se naći brojna glazbena imena kao što su The Cranberries, Franz Ferdinand, Gorillaz Sound System, Plan B, Mando Diao i mnogi drugi izvođači, ovo je prilika za bendove da se istaknu kao dio ovog velikog glazbenog događanja i svoju glazbu predstave široj javnosti.

Prijave

Prijave na natječaj traju od 26. travnja do 9. svibnja 2012. putem službene web stranice festivala www.inmusicfestival.com, gdje se nalaze upute i pravila natječaja, dok će samo glasovanje i pregled svih sudionika natječaja te njihovih uradaka biti dostupno isključivo na Nissan Hrvatska Facebook stranici i to od 11.05. do 01.06. Glasovanje će se odvijati u dva kruga.

Prvi krug natječaja (11.5. - 23.5.)

U prvom krugu natječaja koji traje od 11. do 23. svibnja publika će za svog favorita imati prilike glasovati na Nissan Hrvatska Facebook stranici i odabrati ukupno 3 finalista koji će ući u drugi i finalni krug natječaja. Osim 3 finalista koje odabire publika, tu je i četvrti finalist kojeg će odabrati poseban žiri koji čine: Ante Perković (glazbeni kritičar), Adis Dizdarić (Nissan) i Damir Pavelić (INmusic festival). Izvođač kojeg odabere žiri može i ne mora biti jedan od 3 finalista kojeg je odabrala publika. U prvom krugu natječaja izvođači prijavljuju jednu pjesmu putem linka na YouTube, Vimeo, SoundCloud i sl.

Drugi krug natječaja (24.5. - 01.06.)

Drugi i finalni krug natječaja Nissan Juke Rock'n'Road trajat će od 24. svibnja do 1. lipnja na Nissan Hrvatska Facebook stranici. U drugom krugu natječaja finalisti prijavljuju još jednu pjesmu, različitu od one s kojom su se prijavili u prvom krugu natječaja. Publika će zatim odabrati najboljeg izvođača svojim glasovima, a pobjednik natječaja imat će prilike zasvirati sa velikim glazbenim imenima na ovogodišnjem INmusic festivalu!

Za više informacija o natječaju i uvjetima prijave posjetite: www.inmusicfestival.com

27.04.2012. 23:00:56
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh