« Iza ogledala
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
WOW!

Zastrašujući NLO kraj Sunca

Još jedna u nizu snimki koja nam može samo donijeti nelagodan osjećaj, što zbog veličine NLO-a, što zbog činjenice da nas vlade i dalje vuku za nos

Ovaj je stvarno velik :)
Ovaj je stvarno velik :) (Screenshot YouTube)
Više o

NLO

,

Sunce

,

izvanzemaljci

,

teorije zavjere

,

Helioviewer

NLO kraj Sunca nije baš senzacija, jer ih se može naći na snimkama na YouTube u stvarno velikom broju, no kad ugledate nešto što je veće od naše planete, dođe vam da se zamislite, a možda i prestrašite.

>> Čudovišni NLO materijalizirao se kraj Sunca >>

Upravo takva letjelica pojavila se na Heliovieweru pred tjedan dana, na samom rubu Sunčevih baklji, a na snimkama se vidi kako se na njemu nešto događa - jedan dio prednjeg dijela se mijenja, dok se istovremeno pali i gasi svjetlo.

>> Sunce ponovno opkoljeno NLO-ima >>

Što reći na ovo, ne znamo ... ako do sada niste posumnjali da su sve to teorije zavjere čiji poklonici lažiraju snimke, nemojte ni sada. Upalite Helioviewer i provjerite sami, no bojimo se da ćete nakon prvog posjeta nastaviti to raditi svaki dan, snimajući sve više čudnih pojava oko našeg Sunca.

>> Još jedan gigantski NLO kraj Sunca >>

Izvanzemaljci očito smatraju naše Sunce privlečnim iz nekog razloga, da li zato što se u njegovoj blizini nalazi neka vrsta mjesta za transport, ili zato što se na njemu mogu napuniti energijom. Ne znamo, ali pratimo ...

30.08.2014. 16:19:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh