« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
STANJE NA CESTAMA

Zastoji i kolone na autocestama uz visoke temperature

Na nekoliko mjesta već su se stvorile kilometarske kolone, a prognoza je ubitačna - temperature do 39 stupnjeva

Krčki most
Krčki most (HAK)
Više o

prometne gužve

,

stanje na cestama

,

kolone

,

prognoza vremena

,

stanje u prometu

,

zastoji

Zbog zapaljenog vozila na 247 km, autoceste A 1, dionicom između čvorova Maslenica i Posedarje u smjeru Zagreba, vozi se usporeno jednim trakom u koloni oko 4 km.

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora i unutrašnjosti, posebice na autocestama, naplatnim postajama i graničnim prijelazima.

Na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb, kolona je pred čvorom Oštrovica na izlazu prema Krku i Crikvenici. Na autocesti A 1, pred naplatom Lučko nema dužih čekanja a vozačima savjetujemo da koriste izlaz Demerje gdje se cestarina paća karticama i ENC uređajem.

Povremeni zastoji mogući su duž Jadranske magistrale (D 8) i Istarskog ipsilona kraj turističkih središta. Vozače molimo za strpljenje.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zatvoreni su:
- na čvoru Nova Gradiška izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskog Broda,
- na čvoru Slavonski Brod-zapad izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba.

Zabrana prometovanja za teretna motorna vozila iznad 7,5 t danas je od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama, kao i na državnoj cesti (D1).

Državni hidrometeorološki zavod javlja da će u kopnenom području biti vruće i sparno, a na Jadranu te osobito u unutrašnjosti Dalmacije vrlo vruće. Najviša temperatura između 30 i 34, na Jadranu te u unutrašnjosti Istre i Dalmacije od 34 do 39°C.

21.08.2011. 10:45:55
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh