« Seks
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
EH, DA ...

Zašto žene zapravo glume orgazam?

Više od četvrtine žena odglumilo je vrhunac da bi što prije završio seks, jer je bio ili potpuno dosadan ili iscrpljujuć

Fejka se na veliko
Fejka se na veliko (Arhiva)
Više o

žene

,

orgazam

,

glumljeni orgazam

Orgazam je muškarcima, barem kad je onaj ženski u pitanju, dobrim dijelom nepoznanica, pa ne čudi da glumljeni orgazam nije ništa novo, štoviše, više je istraživanja pokazalo da je čak dvije trećine žena barem jednom u životu to i napravilo, tako da nas ta informacija više ne može ni iznenaditi.

Razlozi iz kojih žene to rade ono su što bi trebalo zabrinuti svakog muškarca, a evo i najčešćeg koji će vas posramiti - gotovo tri četvrtine žena lažiralo je orgazam iz najjednostavnijeg mogućeg razloga - muškarci se nisu ni najmanje potrudili da ih dovedu do vrhunca.

Nadalje, više od četvrtine žena odglumilo je vrhunac da bi što prije završio seks, jer je bio ili potpuno dosadan ili iscrpljujuć, a tek jedan posto više to radi kako bi svom muškarcu dodatno podiglo samopouzdanje.

Za kraj, samo jedan jedini razlog nema izravne veze s muškarcem i njegovom izvedbom, a to je činjenica da se žena ne osjeća ugodno u svom tijelu i misli da nije seksi, što je slučaj s manje od trećine ispitanica koje glume orgazme.

Dečki, niste se baš iskazali ...

16.12.2016. 21:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh