« Žene
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
OPA :)

Zašto žene više vole zločeste dečke

Što nam se pouzdanijim neki frajer čini, ženama je teže vjerovati da su doista toliko dobri koliko nam se čine

Bad boysi su uvijek u igri
Bad boysi su uvijek u igri (Arhiva)
Više o

žene

,

zločesti dečki

Ako je vjerovati popularnom mitu, žene padaju na zločeste frajere, ali se na kraju ipak udaju za dobre dečke, ili bi barem tako trebalo biti. Što je to kod zločestih dečki toliko neodoljivo nama ženama? Pokušali smo saznati isplati li se ulagati vrijeme i osjećaje u vezu s jednim takvim.

1. Nekima od nas teško je vjerovati dobrom dečku

I to ne zbog toga što nisu pouzdani, naprotiv, upravo suprotno. Što nam se pouzdanijim neki frajer čini, ženama je teže vjerovati da su doista toliko dobri koliko nam se čine. Budući da su mnoge od nas imale svakakva iskustva s različitim muškarcima, ponekad je vrlo teško povjerovati da ima i onih koji se drže onoga što kažu i na koje se možemo pouzdati čak i kad stvari postanu teške. Ipak, ovo je istovremeno i poruka dobrim dečkima - nemojte se obeshrabriti ukoliko vam odabranica vašeg srca na prvu ne vjeruje, strpljiv, ali istovremeno i samopouzdan pristup prije ili poslije dat će rezultate.

2. Zločesti dečki puno vremena posvećuju sebi, zbog čega mislimo kako postoji šansa da se tako posvete i nama

Sigurni smo da i same znate kako se ovo dugoročno nikad ne pokaže istinitim, ali to nas ne sprječava da uvijek padnemo na takvog frajera. I dok dobri dečki strpljivo čekaju pravi trenutak da vas pozovu van, zločesti će dečko bez imalo srama uletjeti u vaš život i reći vam koliko vas želi. Iako takve stvari u pravilu nikada ne završe kvalitetnom vezom, ženama je doista teško odoljeti takvom simpatičnom bahatom i samopouzdanom pristupu. Tko još treba pokriće kad mu šarmiranje toliko dobro ide?

3. Dobre dečke ne treba „popravljati". Zločeste treba. Žene vole izazove

Možemo se mi tu sada praviti politički korektnima koliko god hoćemo, ali svi mi dobro znamo da većina žena, svjesno ili podsvjesno, obožava muškarce-projekte. Nema ništa lošega u tome da muškarac ima siguran posao i pristojnu plaću, ali frajer s mračnom prošlosti i tvrdom ljuskom ispod koje se ipak krije jedna topla duša ženskoj je znatiželji potpuno neodoljiv. Nažalost, uvijek se na kraju ispostavi da nam je netko prodao samo dobru priču, dok je za to vrijeme dobrog dečka uhvatila neka bez imalo avanturističkog duha. Al' tko je rekao da je život fer?

4. Neke se žene boje intimnosti. Savršeno za zločestog dečka

Ovdje ne mislimo na fizičku i seksualnu intimnost, već na onu emocionalnu. Zbližavanje i upoznavanje svih aspekata druge osobe jednostavno plaši neke žene, zbog čega im odnos koji nema ama baš nikakve šanse da postane nešto smisleno savršeno paše. S druge strane, zločesti su dečki i više nego spremni udovoljiti takvim željama.

5. Neke žene ponekad imaju problema sa samopoštovanjem

Ženama koje se ne osjećaju dobro u svojoj koži (što se povremeno dogodi svakome, budući da imamo i bolje i lošije faze) ponekad je teško nositi se sa tom hrpom dobrih stvari i osobina koje u sebi nose dobri frajeri. S druge strane, zločesti nam dečko u takvim situacijama dolazi k'o naručen - ipak, imajte na umu da vas ovakav dugoročni kriterij odabira muškaraca može dovesti u situaciju da izabirete jednog lošeg muškarca za drugim, ulazeći tako u jedan ružni začarni krug.

29.10.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh