« Žene
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
HE HE

Zašto žene uspješnije varaju od muškaraca?

Muškarcima ostaju papirići po džepovima, poruke na računalima i mobitelima, tragovi ruža na košuljama ... ženama se takve stvari jednostavno ne mogu dogoditi

Žene su puno spretnije kad je nevjera u pitanju
Žene su puno spretnije kad je nevjera u pitanju (Arhiva)
Više o

žene

,

nevjera

,

uspješnost

Žene su nevjerne baš onoliko koliko i muškarci, no kad bilo tko spominje neku nevjeru, prvo ćemo pomisliti na muškarca. Istraživanja su pokazala i da im je prevara sve slađa, jer je još prije dvadesetak godina tek devet posto žena bilo nestašno, a sada ih je već petina.

Zašto je to tako? Zato što su žene uspješnije u skrivanju nevjere, a za to postoje dobri razlozi.

Za početak, žene paze na detalje - muškarcima ostaju papirići po džepovima, poruke na računalima i mobitelima, tragovi ruža na košuljama ... ženama se takve stvari jednostavno ne mogu dogoditi.

Uz to, žene bolje lažu u krevetu - laganje o broju partnera već im je u krvi, a svaki put kad partner zabrlja u krevetu, žena će ipak reći da je bilo odlično. E, i baš su se tim malim lažima izvježbale za ove velike ...

I da, vjerovali ili ne, žene bolje čuvaju tajne - iako je uobičajeno mišljenje da su žene te koje će prvo rastrubiti na sve strane sve što saznaju, to nije istina. A kad je nevjera u pitanju, sigurno se neće hvaliti kao muškarci.

 

07.09.2015. 22:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh