« Žene
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
EH, DA ...

Zašto su žene ljubomorne?

Ljubomora je prilično česta pojava, a razlozi nisu uvijek baš pretjerano logični, pa evo nekih najčešćih koje bi trebali zaobići

Znam sve, nemoj mi muljati!!
Znam sve, nemoj mi muljati!! (Shutterstock)
Više o

žene

,

ljubomora

,

razlozi

Ljubomora je osjećaj koji u malim dozama može donijeti mnogo dobra u vezu, no čim se prijeđe fina granica, postaje opsesija koja unosi razdor i loše vibracije, a gotovo uvijek završava rastankom.

Stoga, ne bi bilo loše znati koji su ženama glavni razlozi ljubomore, kako bi muškarci shvatili, a žene se odvikle ...

Prošla iskustva uvijek su prva - rijetko tko nije bio u nekoj kratkoj vezi koja je pukla zato što je partner pogledao drugu, ili napravio nešto više ... no, to je obično bilo u mladim godinama, pa ne treba vući ta sjećanja za sobom cijeli život.

Nesigurnost je također pri vrhu razloga - OK, može to ponekad biti i dobro, no u svakom slučaju treba je se riješiti do sredine dvadesetih jer ne može donijeti ništa dobro.

Potreba za dramom-  nije toliko česta koliko se čini, ali nekim je ženama potrebna kao zrak i voda, pa tako i nevini razgovor s prolaznicom može uzrokovati velike svađe. Jeste li sigurni da vam to treba.

I da, tu je osjećaj vlasništva - slično kao i muškarci, i žene se posjednički odnose prema partneru, tako da i izlazak s frendovima može dovesti do problema. Riješite se takvog stava odmah, neće vas odvesti daleko.

18.08.2015. 20:33:31
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh