« Život
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
HE HE

Zašto se Nova godina dočekuje u crvenom rublju

Odgovor na gornje pitanje je prilično jednostavan, a posljedica je vjerovanja koja traju od pamtivjeka, kažu stručnjaci

Lijep prijedlog za svečanu noć
Više o

donje rublje

,

doček Nove godine

,

Nova godina

,

crveno rublje

Pregledajte svoje ormare u potrazi za crvenom odjećom prije odijevanja za doček Nove godine i nećete pogriješiti. Osim što je efektna, crvena boja na Novu godinu smatra se sretnom. Nova godina je zasigurno jedan od datuma za koji se veže najviše običaja i raznih malih rituala, uglavnom u vezi s romantikom. Prema jednom običaju, želite li sreću u predstojećoj godini, Novu godinu biste prvo trebali čestitati osobi suprotnog spola.

Crvena boja ostavlja snažan dojam, a možete je nositi na svakoj vrsti dočeka. Ako idete na neki glamurozan doček birajte elegantne haljine. One ostavljaju dojam savršenog stila. Ovu boju možete odabrati i za doček u nekom klubu ili zabavi i izgledat ćete privlačno i seksi, ali i na trgovima možete biti u središtu pozornosti, izaberete li kaput ili jaknu u crvenoj boji.

Međutim, naravno da je najvažnije od svega crveno donje rublje. Prema tradiciji mnogih zemalja ovako izazovna kombinacija garantira sreću u ljubavi i seksu u predstojećoj godini. Ovo jednako vrijedi i za muškarce i za žene.

29.12.2013. 15:17:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh