« Žene
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
ZANIMLJIVO :)

Zašto muškarci vole manje inteligentne žene?

Muškarci su, najjednostavnije rečeno, sebični - manje inteligentna žena bavit će se manje drugim stvarima, a više njegovim potrebama

Inteligentne žene traže uspjeh u životu
Inteligentne žene traže uspjeh u životu (Arhiva)
Više o

muškarci

,

žene

,

inteligencija

,

ljubav

Inteligencija igra prilično veliku ulogu u vezama, htjeli mi to priznati ili ne, a jedno zanimljivo istraživanje pokušalo je dati definitivan odgovor na pitanje - zašto muškarci vole manje inteligentne žene.

Odgovor se neće pretjerano svidjeti niti jednom spolu, jer se radi o jednostavnoj činjenici - muškarci su sebični i ne vole žene koje žele graditi karijeru i uspjeti u životu zahvaljujući svojoj inteligeniciji jer će u tom slučaju muškarac biti na drugom mjestu.

Upravo iz tog razloga muškarci u velikoj većini traže manje inteligentne žene koje će raditi nezahtjevne poslove i ostatak vremena posvećivati njima i njihovim potrebama. 

Naravno, inteligentnijim ženama se ovo neće svidjeti, no evo recepta za njih - nađite si manje inteligentnog muškarca koji će biti manje uspješan od vas i gradite nesmetano svoju karijeru. 

Zanimljivo je da je prilično velik broj žena to već i napravio - jedno je istraživanje pokazalo da se 2012. godine 21 posto žena udalo za muškarce s nižim koeficjentom inteligencije od njihovog.

16.04.2015. 16:09:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh