« Seks
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
DUŠO, ALI ...

Zašto muškarci ne postižu orgazam

Da ne bi bilo da su samo žene opterećene postizanjem orgazma, iste stvari znaju mučiti i muškarce

Tko komplicira, ne profitira :)
Tko komplicira, ne profitira :) (Dreamstime)
Više o

samozadovoljavanje

,

oralni seks

,

erekcija

,

orgazam

,

muškarci

,

ejakulacija

Muškarci imaju problema s orgazmom gotovo jednako kao i žene, pokazala su istraživanja, a kako je ženski orgazam postao svakodnevna tema, mogli bismo malo demisticirati probleme jačeg spola. 

Uobičajena predrasuda je da muškarci mogu imati problema s izvedbom, kako se to lijepo kaže, preciznije da ne mogu postići erekciju. No, nakon što je postignu, legenda kaže, sve ide bez problema. E, nije baš tako ..

Uzmimo primjer muškaraca koji se vrlo često druže s Desankom Šakić, najboljom prijateljicom u trenucima usamljenosti. Ona je toliko iskusna da točno zna što treba raditi kako bi muškarca dovela do vrhunca, i standardi koje postavlja često su nedostižni u pravom seksu. Stoga, dečki, Desanku u penziju čim se dočepate stalne djevojke, inače ...

Silni tekstovi o seksu nekad mogu biti kontraproduktivni, jer se muškarac može usred akcije početi pitati razna pitanja, tipa hoće li mu stajati dovoljno dugo, uživa li partnerica, da li je napravio sve što je pročitao da treba ... s punom glavom takvih misli, teško je održati erekciju, a kamoli stići do vrhunca. Mozak na pašu i prepusti tijelu da radi samo, recept je koji ne griješi.

I, naravno, stres zbog izvedbe koji počinje već tijekom predigre. Te kako, te gdje, te ovako ili onako ... kao i u svemu u životu, kad počnete komplicirati, sve ode kvragu. Savjet je isti, mozak na pašu ... partnerica će vam biti zahvalna.

12.03.2013. 23:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh