« Hi-tech
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
NEMA RAZLOGA

Zašto kupiti iPhone a ne Samsung Galaxy S3?

Inzistiranje Applea na tezi da je Samsung pokrao njihove patente moglo bi im se obiti o glavu

Je li Galaxy S3 najbolji iPhone do sada? :)
Je li Galaxy S3 najbolji iPhone do sada? :) (Screenshot)
Više o

Apple

,

Samsung

,

patenti

,

sudska presuda

,

iPhone 5

,

Galaxy S3

Apple još uvijek leti na krilima presude o milijardu dolara odštete za navodno neovlašteno korištenje patenata od strane Samsunga i svakodnevno dodaje nove modele Samsungovih telefona na listu želja za zabranom uvoza u SAD.

No, ova bi im se taktika mogla lako i obiti o glavu. Naime, ako je sud ispravno presudio i Samsung je stvarno maznuo sve patente i napravio telefone po uzoru na iPhone, zašto onda ti telefoni imaju bolje performanse?

Velik broj korisnika na internetu složio se s takvim stavom, pa su već počele i zezancije na račun Applea i njihovom voljom za natjeravanjem po sudu. Naslovna slika samo je jedna od njih - najbolji iPhone do sad je Galaxy S3!

Uz to, ne treba zaboraviti ni tužbu Motorola Mobilityja, sada u vlasništvu Googlea, koji je tužio Apple zbog gomile patenata podnesenih i odobrenih u vrijeme dok Apple još nije imao iPhone ni u tragovima, a koja bi mogla ishoditi zabranu uvoza iPhonea 5 u SAD.

Sve u svemu, korisnici bi trebali profitirati u ovom ratu proizvođača mobitela boljim i jeftinijim modelima, a do konačnih odluka sudova možemo se zabavljati ovakvim reklamama.

02.09.2012. 19:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh