« Žene
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
DRUŠTVO

Zašto je dobro (ili loše) družiti se s muškarcima

Ako ste jedna od žena koja ima više muških nego ženskih prijatelja, to će imati itekakav utjecaj na vaš ljubavni život, pročitajte kako!

Muški prijatelji mogu biti jako korisni
Muški prijatelji mogu biti jako korisni (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

muški prijatelji

Žene se ponekad bolje osjećaju u društvu muškaraca, a ima i onih kojima je to svakodnevnica - imaju više muških nego ženskih prijatelja. No, takva situacija donosi i poseban status među tim muškarcima - jedan (a ne jedna) od nas, pa da vidimo kakav će to utjecaj imati na ljubavni život žene.

>> Imate muškog prijatelja? Sigurno mu se jako sviđate >>

Prvo, sigurnije se osjećaju jer su u svakom trenutku okružene "svojim dečkima" koji će se ponašati vrlo zaštitnički prema njima - gledaju je kao frajera, ali je štite kao mlađu sestru. 

S druge strane, to može imati i negativne posljedice - kad muškarci vide ženu u isključivo muškom društvu, rijetko će skupiti hrabrost da joj priđu jer znaju što ih čeka.

>> Više muških prijatelja - više seksa >>

No, kad netko ipak priđe i krene neka priča, žena ima jedinstvenu prednost pred ostalim pripadnicama svog spola - svoje dečke koji će joj odmah analizirati njegovo ponašanje ili poruke na telefonu i reći joj što je lik zapravo mislio. Što je i više nego korisno ...

I da, njihove će cure sigurno biti ljubomorne, to se jednostavno ne može izbjeći, a u slučaju da se ženi netko od društva počne sviđati - teško da će uspjeti prijeći granicu, baš zato što je doživljavaju kao jednu od njih.

>> Zašto žene imaju gay muške prijatelje >>

Sve u svemu, nije loš izbor ...

 

19.04.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh