« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci
GAMING

Zašto je baš GeForce partner najvećeg DOTA 2 turnira na svijetu

Najbolje esport momčadi na svijetu po pravilu biraju GeForce, a NVIDIA ističe i da će se četiri ekipe iz GeForce Esports grupacije natjecati u TI8

The International 2018
The International 2018 (NVIDIA)
Više o

DOTA 2

,

Valve

Nakon prošlogodišnjeg epskog DOTA 2 turnira, Valve je predstavio Pro Circuit koji je donio značajne promjene u sustavu natjecanja. Najbolje DOTA 2 ekipe morale su kroz 11 major i 16 minor turnira održanih širom svijeta zaraditi bodove kako bi se kvalificirali za The International 2018, odnosno TI8.

Finalnih 18 momčadi po prvi put će se na završnom turniru nadmetati u Kanadi, u Vancouveru. Nagradni fond već je prešao sumu od 22 miliona dolara, a predviđanja su da će se ove godine dostići, ili čak i premašiti prošlogodišnji rekordni fond od 24 milijuna dolara.

Tvrtka NVIDIA sa zadovoljstvom najavljuje da će GeForce još jednom biti grafička platforma The Internationala. Igrači će se ove godine nadmetati na PC mašinama koje u sebi sadrže grafičke kartice GeForce GTX 1080 Ti, kao i na monitorima Acer 240Hz G-SYNC Predator .

GeForce Esports na ovogodišnjem The International

Najbolje esport momčadi na svijetu po pravilu biraju GeForce, a NVIDIA ističe i da će se četiri ekipe iz GeForce Esports grupacije natjecati u TI8. Vrhunski DOTA 2 timovi kao što su Newbee, Team Liquid i Team Secret dobili su pozive zahvaljujući svojim trijumfalnim nastupima u DOTA 2 Pro Circuitu. TNC Pro sa druge strane, imao je nešto drugačiji put i kvalificirao se kroz turnir u jugoistočnoj Aziji. Osim hardverske podrške, NVIDIA inače svojim timovima pruža i trening kroz GeForce Esport boot campove. 

Vrijeme je da podržite one koji to zaslužuju

Svaki tim koji se natječe na The International 2018, satavljen je od fenomenalnih esportaša. NVIDIA vam nudi šansu da podržite svoje omiljene momčadi preko GeForce TI8 Props aplikacije, koja pruža i mogućnost za osvajanjem GeForce GTX 1080 Ti kartice. Da biste sudjelovali, posetite http://www.ti8gameready.com/

08.08.2018. 19:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh