« Hi-tech
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
VJEČNA DILEMA

Zaslužujte li boljeg partnera? Evo kako to saznati

CanDoBetter.com internetska je stranica na kojoj će vam korisnici pomoći u procjeni toga trebate li tražiti bolju polovicu ili biti sretni s onom koju imate

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (CanDoBetter.com - Screenshot)
Više o

ljubavni odnosi

,

savršen partner

,

stranice za parove

Ako ste se ikada zapitali jeste li predobri za vašeg partnera, odnosno je li on izvan vaše lige, odgovor na to pitanje može vam dato CanDoBetter.com, novi internetski servis koji će vam pomoći da ocijenite koliko si vi i vaš partner (ne)odgovarate, te možete li proći bolje s nekim drugim.

Tvrtka Blast Apps je nanovo objavila poboljšanu verziju stranice na kojoj, kako piše CNN Money, žene i muškarci mogu postaviti fotografiju potencijalnog partnera i dobiti preporuke od strane korisnika o tome koliko si odgovaraju. Naravno, u pitanju je estetika, ne karakter.

Princip je sličan onome sa stranice HotOrNot.com. CanDoBetter prikazuje fotografije potencijalnih savršenih partnera za vas, a među njima se, vjerovali lili ne mogu pronaći životinje, biljke pa čak i minerali. Korisnici stranice glasaju o tome 'zaslužuje' li on/on nekog boljeg ili je potencijalan par idealan spoj.

„Razumijemo da samci traže kvalitetu, a ne kvantitetu i zato CanDoBetter povećava izglede za pronalazak idealnog partnera", naveo je i priopćenju za javnost Dino Luzzi, izvršni direktor tvrtke Blast Applications Inc.

16.03.2010. 12:18:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh