« Žene
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
COOL

Zanimljive činjenice o ženskim grudima

U zadnja dva desetljeće prosječan obujam grudi povećao se za čak 7.5 centimetara

Zanimljivosti o grudima
Zanimljivosti o grudima (Shutterstock)
Više o

grudi

,

povećanje grudi

,

predigra

,

umjetne grudi

,

najljepše grudi

,

prave grudi

Treba li uopće napominjati koliko muškarci obožavaju ženske grudi? Vjerojatno ne, no ponekad ih toliko zabljesnu da zapravo ni ne znaju zanimljivosti o tim predmetima čežnje.

Recimo, žene kupuju sve veće grudnjake, jer su im grudi prosječno narasle 7.5 centimetara u opsegu u zadnjih dva desteljeća, no ipak 85 posto žena nosi krivi broj grudnjaka.

Najčešća je greška da kupuju grudnjak prevelikog opsega i preplitke košarice, što objašnjava zašto im grudi obično kipe van iz grudnjaka. 

No, uz sve to većina žena nije zadovoljna svojim grudima, dok muškarci obično nemaju primjedbi, pa su im zato omiljena meta tijekom predigre. Žene se ne bune, jer ih 82 posto tvrdi da ih to jako uzbuđuje.

Grudi se mogu prilično kretati, i to u obliku osmica po 20 centimetara, što je dodatni razlog za kupovinu dobrog grudnjaka za vježbanje. Pritom, normalno je da vas bole dok vježbate, to nije ništa neuobičajeno. 

Kad pročitate sve do sada napisano, logično je pretpostaviti da je povećanje grudi i dalje najtraženiji estetski zahvat. 

08.08.2013. 21:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh