« Žene
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
STVARNO?

Zanimljive činjenice o muškom orgazmu

Ženski orgazam obično je tema svih napisa, pa bi bilo vrijeme da se pozabavimo i muškim, koji nije ništa manje zanimljiv

Muškarce orgazam - uspavljuje
Muškarce orgazam - uspavljuje (Arhiva)
Više o

orgazam

,

muški orgazam

,

ejakulacija

Muški orgazam nije ništa manje zanimlijiv od ženskog, a zanimljivosti o njemu se vrlo rijetko navode. Tako je, primjerice, dokazano da sperma najbolje kvalitete DNK izlazi u prvom valu ejakulacije, a nakon toga dolazi još nekoliko valova lošije kvalitete.

Kad smo kod ejakulacije, prebrza ejakulacija jednako frustrira i muškarce i žene - muškarci su tužni što su se osramotili pred ženom, a žene su nezadovoljne jer ih muškarac neće stići zadovoljiti, pa to nerijetko shvaćaju kao nebrigu partnera za njihove potrebe, a čak 40 posto vjeruje da je partner - sebičan.

Kad je orgazam bolji - za vrijeme seksa ili masturbacije? Za vrijeme seksa, naravno, a znanstvenici su to uspjeli i potvrditi - tada se ispušta 400 puta više hormona prolaktina nego kad vodite ljubav s Desankom Šakić.

Za kraj - trajanje i intenzitet orgazma ne ovisi o spolu, jer i muškarci i žene doživljavaju dvije vrste orgazma - kraći koji traje od 20 do 30 sekundi uz 6 do 15 kontrakcija i dugi od čak 90 sekundi s puno više manjih kontrakcija.

Koliko brzo izlazi sperma? Ispaljuje se sa 60 kilometara na sat.

04.08.2015. 22:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh