« Život
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
LOOL

Zanimljive činjenice o grudima koje niste znali

Grudi su možda i najveća muška opsesija, pa ne čudi da o njima ima jako malo nepoznatih stvari, ali uspjelo nam je pronaći nekoliko

Grudi su uvijek zanimljiva tema :)
Grudi su uvijek zanimljiva tema :) (Arhiva)
Više o

velike grudi

,

grudi

,

lijepe grudi

Grudi, velike, male, čvrste, obješene ... svake imaju svoju vojsku obožavatelja među muškarcima, tako da je o njima baš sve rečeno. Mislite? Nije, naravno, uvijek ostane poneka skrivena činjenica koju se može izvući iz rukava.

Tako su, primjerice, žene sa silikonskim grudima sklonije samoubojstvu, pokazalo je istraživanje provedeno u Kanzasu. Nakon 15 godina proučavanja i prikupljanja podataka, znanstvenici su izašli s rezultatom koji je prilično porazan za estetsku kirurgiju - žene sa silikonskim grudima imaju čak 73 posto veću sklonost samoubojstvu od žena s prirodnim grudima.

Nisu krivi sami implantati, tu svoje prste ima i sama želja za povećanjem grudi koja ukazuje na probleme koje ta žena ima sa samopouzdanjem, depresijom ili nekom fizičkom manom n na grudima. Najčešće se grudi povećavaju ne bi li se dobilo dodatno samopouzdanje, no na kraju priče, ispada da je to ostalo samo pusta želja ...

Postoje žene koje mogu doživjeti orgazam samo stimulacijom grudi, bez potrebe da im dotaknete bilo koji drugi dio tijela. Vjerujemo da bi vam to bilo sjajno iskustvo, no, kako ih ima tek 1 posto ženske populacije, šanse da ćete naletjeti na takvu ženu izuzetno su male.

Statistički gledano, lijeva dojka je veća od desne i to je potpuno normalno, kažu stručnjaci koji tvrde da zapravo niti jedne grudi nisu savršeno simetrične. Stoga, ako su vam grudi različite veličine, sve dok to nije vrlo primjetna razlika, sve je u redu. Ako postane, vrijeme je za posjet liječniku. 

Liječniku treba uputiti i osobu koja je opsjednuta grudima, smatra američko udruženje psihijatara koje ipak još uvijek nije ovaj fetiš službeno uvrstila na listu bolesti. No, kako su upravo Ameri izmislili lanac barova Hooters u kojima konobarice moraju imati izuzetno lijepe i velike primjerke grudi, teško da će se to i dogoditi.

 

04.02.2014. 18:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh