« Kultura
objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca
NAJAVE

Zagrijavamo se za dvostruki doček!

Samoborci će i ove godine novu dočekati dva puta, zagrijavanje počinje u danima vikenda a zabava traje sve do prvih sati u 2019. godini

Samoborci Novu dočekuju dvaput
Samoborci Novu dočekuju dvaput (Arhiva)
Više o

Samobor

,

doček Nove godine

Samoborski božićni sajam traje do 31. prosinca, a Samoborci i posjetitelji i u danima vikenda moći će uživati u ugostiteljskoj ponudi i nabaviti domaće proizvode za svoj blagdanski stol. Glazbeni program doprinijet će sjajnom raspoloženju kako bismo u novu godinu ušli radosno.

Tako će nas u subotnje i nedjeljno prijepodne zagrijavati Tamburaški sastav Od sumraka do zore i pobrinuti se za dobru atmosferu.

U subotnje poslijepodne, od 17:00 sati, stiže nam DJ Marco Cole koji iza sebe ima nastupe na Adventu u Zagrebu, a puštat će hitove za mlađe i one nešto starije. Od 19:00 sati nastupa ROKO Vušković koji priprema glazbeni spektakl u svome gradu.

I ove nedjelje u poslijepodnevnim satima zabavit će nas Miha&Mišo Trio koji nam sviraju od 17:00 sati. Božićna špelunkica također priprema brojna iznenađenja, a vrata su za vikend otvorena od 10:00 do 19:00 sati.

U subotu ćemo izrađivati snjegoviće i uživati u zimskoj i hranjivoj priči, a u 12:00 sati mališane očekuje cirkuska animacija Cirkulture. Od 16:00 sati zasvirat će nam Mali muzički atelje, nakon čega ćemo uživati u novogodišnjoj priči.

I u nedjelju pričamo, i to u sretnoj i mmmmmm - finoj priči, radit ćemo ogromne pahulje, a od 12:00 sati zaplesati s Balansicama. Nakon nastupa Malog muzičkog ateljea u 16:00 sati, pričom ćemo završiti godinu. 

Špelunkica je otvorena i u prijepodne posljednjeg dana ove godine kako bi i mališani proslavili u igri i veselju. Realizirala se i velika želja grupice entuzijasta pa je oživljena samoborska tradicija započeta davne 1979. godine - u najveći centar za mlade u Hrvatskoj, samoborski Bunker, stiže Novogodišnji autobus.

U subotu, 29. prosinca d 20:00 sati tako će na svoje doći ljubitelji rock and rolla, a nastupaju bandovi: Slutim Konje, Deafness by Noise, Adrenalica, Tricikl, Sn-tn-tn, Preko Nišana. Ulaz je slobodan. 

Posljednjeg dana ove godine, 31. prosinca, očekuje nas bogat cjelodnevni program koji počinje već od 10:00 sati, zabavit će nas DJ Jurki & DJ eM Bee, a zvijezda dana svakako je Giuliano, popraćen Diktatorima.

Za večernju zabavu koja počinje u 23:00 sata pobrinut će se Falset Band. Kao i svake godine, u novu 2019. ući ćemo uz ritam nezaobilaznog valcera, a za poseban ponoćni ugođaj pobrinut će se Mirnovec Pirotehnika sa svojim atraktivnim vatrometom.

Uz pregršt dobre glazbe svi će posjetitelji moći uživati i u besplatnom kuhanom vinu i češnofki to go.

Ugostiteljski objekti također rade duže, u petak i subotu do 02:00 sata te 31. prosinca do 04:00 sata.

Zbog dvostrukog dočeka na snazi je i posebna regulacija prometa, Trg kralja Tomislava bit će zatvoren za promet u vremenu od 10:00 do 15:00 sati te navečer od 22:00 do 01:00 sat nakon ponoći. 

28.12.2018. 11:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh