« Život
objavljeno prije 9 godina
SUPER

Zagrepčani na osvježenje u Aquapark Adamovec

Na raspolaganju su vanjski i unutarnji vodeni sadržaji s gejzirima, divljom rijekom, podvodnim masažama i drugim atrakcijama za djecu i odrasle

Aquapark Adamovec, raj na vodi
Aquapark Adamovec, raj na vodi (Aquapark Adamovec)
Više o

Aquapark Adamovec

Sunce i visoke temperature daju naslutiti da nam je ljeto stiglo na vrata. Za sve vas koji ne znate gdje potražiti osvježenje u metropoli, rješenje smo pronašli svega 20 kilometara udaljeno od centra grada. Aquapark Adamovec, predivni mali vodeni raj, kako ga mnogi zovu, svoja je vrata otvorio u srpnju 2013.

„ Sezonu vanjskih bazena ove smo godine otvorili sredinom svibnja. Spremni smo na vruće ljeto i pozivamo sve Zagrepčane da nam se pridruže u vodenom svijetu punom užitaka i zabave za cijelu obitelj"- istaknuo je voditelj Aquaparka Adamovec, Andreas Culifaj.

Kako smo doznali sve popularnije mjesto za relaksaciju i zabavu za mnoge Zagrepčane,ali i posjetitelje iz okolnih gradova. Na raspolaganju su vanjski i unutarnji vodeni sadržaji s gejzirima, divljom rijekom, podvodnim masažama i drugim atrakcijama za djecu i odrasle.

Osim vodenih sadržaja, Aquapark Adamovec svojim posjetiteljima nudi i dva restorana, Spa i wellness centar i fitness centar. S obzirom da je jedini objekt ovakve namjene na području grada Zagreba, ne čudi sve veća posjećenost, pa čak i gostiju iz susjedne Slovenije. 

29.05.2015. 14:28:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh