« Kultura
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
NAJAVE

Zagrebački vremeplov u subotu

Modni performens dizajnerice Modne Sove, izložba fotografija „Lica Zagreba" koju potpisuje Lejla Bužinkić, a za glazbeni dio pobrinuti će se duet „Guitar & Piano night live"

Sjajan program za subotu
Sjajan program za subotu (Zagrebački vremeplov)
Više o

Modna Sova

,

Zagrebački vremeplov

Ako ćete u subotu, 21.12. kojim slučajem prolaziti kroz Maksimirsku u Zagrebu, nemojte da vas put ne odvede u Stripes Dine & Wine restoran na broju 58 a. Iako su već poznati po ukusnim jelima i najfinijim vinima, ove će vam subote priuštiti poseban program sačinjen od nekoliko umjetnika sa područja fotografije, modnog dizajna te glazbe.

Kako se filozofija restorana temelji na tradicionalnoj zagrebačkoj kuhinji kakvu su spremale naše mame i bake, tako će vas sad i ovaj događaj po imenu "Zagrebački vremeplov" vratit unatrag u neka zaboravljena vremena.

U suradnji sa Savezom za kulturu grada Zagreba, u Stripes Dine & Wine restoranu održati će se modni performens dizajnerice Modne Sove, izložba fotografija „Lica Zagreba" koju potpisuje Lejla Bužinkić, a za glazbeni dio pobrinuti će se duet „Guitar & Piano night live"

Gitara - Sergej Žerajić

Klavijature - Petar Ćulibrk

Program počinje u 19 sati, kada će početi i modni performens, a zabavni dio kreće u 21 sat koncertom glazbenog dueta.

Ovim programom želimo na trenutak isploviti iz ubrzane svakodnevice i stresnog života, te priuštiti našim posjetiteljima kulturan i kvalitetan način zabave i naravno svake godine ponoviti događaj.

Cijena ulaznica u pretprodaji iznositi će 25 kuna, a može se predbilježiti na adresi pershephona@gmail.com, a na dan događaja 30 kuna.

Valja napomenuti kako će svaki posjetitelj kupljenom ulaznicom dobiti besplatnu šalicu kuhanog vina ili rakiju po vlastitom izboru!

17.12.2013. 18:55:38
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh