« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
ROCK'N'ROLL

Zagrebački rockeri Zagrebu i Zagrepčanima

Sredinom srpnja u parku Ribnjak legende zagrebačke rock scene i njihovi mlađi kolege besplatno će svirati za Zagreb i Zagrepčane

Walter Neugebauer
Walter Neugebauer (Walter Neugebauer, YouTube)
Više o

Zagreb

,

Boris Barba Babarović

,

Cadillac

,

Green City Project

,

Živim zeleno

,

Dan zaštite prirode

Centar Mladih Ribnjak i udruga Total Rock World pozivaju vas na zajednički koncert, koji je ujedno i završna priredba ljetne sezone na Ribnjaku - veliki zajednički happening s djecom i građanima  Zagreba, te najava jesenskog programa na Ribnjaku, u okviru kojeg će se jednom mjesečno održavati nekadašnji plesnjaci - čage, uz legende zagrebačkog rock 'n' rolla.

Koncert će se održati u petak, 16.srpnja od 18h, a zamišljen  je kao susret generacija: od 18 do 20h nastupat će novi, mladi rock and roll bandovi, a od 20h sati legende zagrebačkog rock and rolla - Walter Neugebauer & Cadillac, Srđan Jug i Boris Barba Babarović koji je sa svojim Crvenim koraljima godinama nastupao baš na Ribnjaku - na čagama.

Program će se održati na ljetnoj pozornici u parku Ribnjak i bit će glazbena poslastica za sve ljubitelje rock and rolla u glazbenom i plesnom obliku, a održava se pod motom - "Zagrebački rockeri Zagrebu i Zagrepčanima". Ulaz je besplatan i slobodan za sve građane dobre volje.Dođite na zajedničko druženju uz dobri, stari rock'n' roll i  evergreene.

29.06.2010. 12:23:59
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh