« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
NEUMORNI MIKI

Zagrebački gradonačelnik s listom "Stijena" u utrci za Sabor

Milan Bandić u zagrebačkoj Gradskoj kavani održao predizborni skup i proslavio rođendan u pratnji tamburaša i pročelnika gradskih ureda

Fotografija vijesti
Više o

Milan Bandić

,

Gradska kavana

,

parlamentarni izbori Moldavija

Svestrani zagrebački gradonačelnik Milan Bandić nada se na predstojećim parlamentarnim izborima postići rezultat koji će mu omogućiti formiranje  kluba zastupnika. Planira i dalje ostati na dužnosti gradonačelnika Zagreba, javlja Hina.

Odgovarajući na pitanja novinara u Gradskoj kavani gdje je upriličio 'rođendansku kavicu' kako bi proslavio svoj rođendan s prijateljima i simpatizerima, Bandić je okupljene ujedno pozvao da pomognu rad Centra za prevenciju moždanog udara.

"Siguran sam da će klub zastupnika 'Stijena' Milana Bandića, bez obzira koliko imao ljudi, pomoći da hrvatska kola idu naprijed", kazao je Bandić novinarima u Gradskoj kavani, gdje je stigao u pratnji Folklorno instrumentalnog sastava "Remete" i gdje se okupila i većina pročelnika gradskih ureda i članova gradske uprave i dio nekadašnjih čelnika gradskih tvrtki.

"Milan Bandić ostaje svoj posao odraditi do kraja. Još se nisam umorio. Radim istim entuzijazmom, voljom i žarom kao i prije 11 i pol godina", odgovorio je Bandić na pitanje novinara hoće li odustati od gradonačelničke dužnosti uđe li u Sabor.

Izvijestio je da je za Centar za prevenciju moždanog udara, koji djeluje pri bolnici Sestara milosrdnica, dosad prikupljeno tri milijuna kuna putem Zaklade za pomoć osobama oboljelima od cerebrovaskularnih bolesti (moždanog udara) čiji je utemeljitelj i zakladnik, dok je predsjednica Upravnog odbora akademkinja Vida Demarin.

"Centar radi punim kapacitetom, no treba nam još oko 800 tisuća kuna za dva uređaja, a večerašnji događaj omogućit će da kupimo barem jedan", kazao je Bandić zahvalivši svima koji će za tu svrhu uplatiti svoj novčani prilog vodeći se geslom 'dobro je činiti dobro'.

Bandić je, naime, pozvao sve koji mogu i žele da umjesto rođendanskih darova uplate prilog zakladi.

  

22.11.2011. 21:48:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh