« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
RAZUZDANA MLADEŽ

Dvojac iz karlovačke mladeži HDZ-a kažnjen s 20 dnevnih dohodaka

Osim ove osuđujuće presude i Goršić i Trupković su ove godine proglašeni krivima i osuđeni na višemjesečne zatvorske kazne zbog premlaćivanja Marka Jovkovića u kafiću "Astralis"

Fotografija vijesti
Više o

HDZ

,

Jadranka Kosor

,

Mladež HDZ-a

,

Željko Goršić

,

danijel trupković

Zbog uništavanja inventara i maltretiranja gostiju karlovačkog River puba u studenome 2008. godine, bivši članovi Mladeži HDZ-a Željko Goršić i Danijel Trupković osuđeni su danas na novčanu kaznu od 20 dnevnih dohodaka, javlja Hina.

Željku Goršiću presuđena kazna njegovih 20 dnevnih dohodaka iznosi 4.160 kuna, a Danijelu Trupkovići 3.340 kuna.

Sud je oštećenog ugostitelja Željka Godača uputio da naknadu štete potražuje parničnim postupkom, na temelju osuđujuće presude.

Dokazni postupak završio je danas sučeljavanjem konobara i vlasnika lokala, budući da su njihove prijašnje izjave bile proturječne. Sud je danas ocijenio vjerodostojnima Godačeve tvrdnje da su Trupković i Goršić, koji su te večeri s još dvadesetak pripadnika Mladeži HDZ-a nakon sastanka došli u River pub, izazvali nered te uništavali inventar lokala.

Osim te osuđujuće presude i Goršić i Trupković su ove godine proglašeni krivima i osuđeni na višemjesečne zatvorske kazne zbog premlaćivanja Marka Jovkovića u kafiću "Astralis", a uz njih za to je djelo osuđen i Vladimir Vogrinc.

Sva su trojica u međuvremenu disciplinski kažnjeni brisanjem iz članstva u HDZ-a zato što su nanijeli štetu ugledu stranke.

23.11.2011. 15:38:23
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh