« Zagreb
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
OBAVIJEST

Zagreb: Zatvoren promet za motorna vozila u Gornjem gradu

Obzirom da se danas obilježava Europski dan bez automobila do večeras će u Gornjem gradu i u dijelu središnje zone Zagreba promet biti zatvoren

Zagreb, Gornji grad
Zagreb, Gornji grad (Wikipedia)
Više o

Gornji grad

,

promet

,

Europski dan bez automobila

Danas, na Europski dan bez automobila, od 8 sati ujutro do 20 sati navečer, za promet motornih vozila biti će zatvoren Gornji grad i dio središnje zone Zagreba, omeđen slijedećim ulicama: Trg bana J. Jelačića-Jurišićeva-Palmotićeva- Boškovićeva-Andrije Hebranga-Gundulićeva-Ilica-Mesnička-Demetrova-Ilirski trg-Radićeva-Trg bana J. Jelačića, izvijestio je na svojoj internetskoj stranici Grad Zagreb.

Zagrebačka Gradska uprava moli građane da svojim sudjelovanjem u obilježavanju Europskog dana bez automobila doprinesu kvalitetnijem i zdravijem načinu života te smanjenju prometnih gužvi prouzrokovanih velikim brojem motornih vozila te koriste javni gradski prijevoz ili voze bicikl, pješače i sl. Također apeliraju na građane, koji stanuju u zoni koja će biti zatvorena za promet, da ne koriste svoja vozila jer se neće moći vratiti do isteka zabrane. (hina/metro-portal)

22.09.2010. 08:24:51
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh