« Zagreb
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
NASILNA SMRT

Zagreb: U automobilu pronađeni leševi dvojice muškaraca

VIDEO - Dvojica muškaraca su otac i sin, a dosadašnjom istragom utvrđeno je da je 81-godišnjak hicem iz pištolja ubio 45-godišnjeg sina, a potom i sebe

(Ranko Šuvar/Cropix)
Više o

višnja

,

posthumni album

Mrtva tijela dvojice muškaraca noćas su pronađena u automobilu parkiranom u zagrebačkom naselju Trešnjevka, izvijestila je policija u kojoj do završetka očevida ne žele detaljnije govoriti o ovom slučaju.

Leševi su pronađeni u automobilu zagrebačke registracije na parkiralištu u Ulici Horvaćanski zavoj nedaleko od Kineziološkog fakulteta.

Dvojica muškaraca su otac i sin, a dosadašnjom policijskom istragom utvrđeno je da je 81-godišnjak hicem iz pištolja ubio 45-godišnjeg sina, a potom i sebe, no motiv zločina i obiteljske tragedije još nije poznat.

Leševe je u parkiranom automobilu uočio slučajni prolaznik. On je oko 23 sata obavijestio policiju, a na mjesto zločina ubrzo je došao i istražni sudac zagrebačkog Županijskog suda koji vodi očevid.

Identitet dvojice muškaraca policija još nije utvrdila, a za sada je poznato tek da je jedan od njih bio stariji, a drugi srednjih godina. Novinarima se na konferenciji obratila glasnogovornica PU zagrebačke Marija Goatti Matijević. (hina/metro-portal/Infopunkt)

29.04.2010. 08:14:37
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh