« Zagreb
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
PRIOPĆENJE

Zagreb: Počela isplata novčane pomoći za opremu novorođene djece

Rok za podnošenje zahtjeva korisnika prava na novčanu pomoć za opremu novorođenog djeteta je šest mjeseci od dana rođenja djeteta

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

novorođeni

,

bebe

,

novčana pomoć

,

Saša Dimitrijević

,

Mikhail Zlatkovsky

Zagrebački Gradski ured za zdravstvo i branitelje obavještava kako je započela isplata korisnicima prava na novčanu pomoć za opremu novorođenog djeteta, a prema obavijesti Gradskog ureda za financije.

Navedenu pomoć primit će korisnici prava koji su pravo na novčanu pomoć za opremu novorođenog prvog, drugog, trećeg i svakog daljnjeg djeteta ostvarili u lipnju 2009. te u lipnju 2010. godine, a temeljem Odluke o novčanoj pomoći za opremu novorođenog djeteta, navodi se u priopćenju. Pomoć će primiti i korisnici prava za treće i svako daljnje dijete koji su pravo ostvarili u lipnju 2006., 2007., lipnju 2008. i lipnju 2009., a temeljem Odluke o pomoći za opremu novorođenog djeteta.

Rok za podnošenje zahtjeva korisnika prava na novčanu pomoć za opremu novorođenog djeteta je šest mjeseci od dana rođenja djeteta. Informacije o pravu na novčanu pomoć za opremu novorođenog djeteta mogu se pronaći ovdje. (hina/metro-portal)

10.08.2010. 15:17:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh