« Biznis
objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci
KONFERENCIJE

Zagreb Ethics and Compliance 2018 - poslovna konferencija za sve

Svojim edukacijskim opsegom daje svoj doprinos jačanju stručnih kompetencija menadžera, gospodarstvenika, državnih i lokalnih dužnosnika te javnih službenika kao i promjeni stavova šire zainteresirane javnosti

Zagreb Ethics and Compliance 2018
Zagreb Ethics and Compliance 2018 (Arhiva)
Više o

konferencija

,

Ravecon

,

ZEC 2018

,

Zagreb Ethics and Compliance 2018

Pozivamo vas na prvu međunarodnu konferenciju „Zagreb Ethics and Compliance 2018" (ZEC 2018) na temu poslovne etike i usklađenosti, koja će se održati 13.-14.06.2018. u hotelu Westin, u organizaciji tvrtke Ravecon d.o.o. za poslovno savjetovanje.

Konferencija Zagreb Ethics and Compliance 2018 obrađuje teme poslovne etike, usklađenosti, anti-korupcije, upravljanja rizicima, društveno odgovornog poslovanja i nefinancijskog izvještavanja te je jedina takva konferencija u široj regiji.

Jedan od ciljeva konferencije je podići svijest o etičkom promišljanju u privatnom i javnom sektoru te, između ostalog, istaknuti važnost u sprječavanju korupcije odnosno upravljanju njezinim rizicima u javnoj upravi, jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave, javnopravnim tijelima, trgovačkim društvima u kojima država te jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave imaju vlasničke udjele.

Konferencija podupire jačanje općih principa dobrog upravljanja i organizacije, koji podrazumijevaju odgovornost, učinkovitost, transparentnost, otvorenost, participativnost, osjetljivost i pravičnost poslovnog privatnog i poslovno političkog, javnog sektora.

Svojim edukacijskim opsegom, Zagreb Ethics and Compliance 2018 daje svoj doprinos jačanju stručnih kompetencija menadžera, gospodarstvenika, državnih i lokalnih dužnosnika te javnih službenika kao i promjeni stavova šire zainteresirane javnosti.

Konferencija ima podršku Predsjednice Republike i pokroviteljstvo Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, a očekujemo i pokroviteljstvo Minsitarstva uprave. Dio sredstava od uplaćenih kotizacija bit će darovan Zavodu za pedijatriju klinike za dječje bolesti u Klaićevoj. 

Na konferenciju se možete prijaviti na službenim stranicama:

https://ethicsandcompliance.eu/ 

26.05.2018. 17:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh