« Hrvatska
objavljeno prije 1 godinu i 9 mjeseci
PRIKLJUČITE SE!

Zagorkin kamp za žene starije od 55 godina

Program jw dio projekta #Za BITI +54_Na Zagorkinom tragu: baština i inovativnost koji provode Centar za ženske studije, Etnografski muzej iz Zagreba te Lokalna akcijska grupa Zagorje Sutla

Radionice za žene
Radionice za žene (ZK)
Više o

žene

,

besplatne radionice

,

Zagorkin kamp

,

#Za BITI +54_Na Zagorkinom tragu

Zagorkin kamp, niz radionica namijenjenih ženama starijima od 55 godina iz Like, Zagorja i Zagreba uključujući one koje žive u samačkim kućanstvima, nezaposlenima i umirovljenicama, održat će u ponedjeljak i utorak, 5. i 6. studenoga u Zagrebu, najavio je Centar za ženske studije.

Radionice počinju u ponedjeljak, u 11 sati, a završavaju u utorak u 18 sati. Polaznice će se kroz njih moći upoznati sa starim knjigovezačkim obrtom, uključiti u likovne i etnografske te radionice o odijevanju i rodnom kodiranju, predavanja o coprnicama itd.

Program Zagorkinog kampa dostupan je na web stranicama Centra ženske studije (www.zenstud.hr), Etnografskog muzeja (www.emz.hr) i Lokalne akcijske grupe Zagorje Sutla (www.zagorjesutla.eu).  Za sudjelovanje je nužno prijaviti dolazak.

Spomenuti Program dio je projekta #Za BITI +54_Na Zagorkinom tragu: baština i inovativnost koji provode Centar za ženske studije, Etnografski muzej iz Zagreba te Lokalna akcijska grupa Zagorje Sutla.

Ukupna vrijednost tog projekta je 695 tisuća kuna, a sufinancira ga Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 591 tisuću kuna.

03.11.2018. 12:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh