« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

Zagorec prošao poligrafsko testiranje

Prema riječima njegovog odvjetnika Hodaka, Zagorec nema veze s ubojstvom Pukanića

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Tomislav Serdat/CROPIX)
Više o

Vladimir Zagorec

,

ubojstvo Ive Pukanića

Umirovljenog generala policija je u potpunoj tajnosti prebacila iz Remetinca u Heinzelovu i nakon višesatnog ispitivanja vratila natrag.

Poligrafski test Zagorec je u potpunosti prošao, čime je eliminiran kao mogući ubojica Ive Pukanića, prema riječima njegovog odvjetnika Zvonimira Hodaka. Hodak je rekao da ga je policija zamolila da nagovori Zagorca da se podvrgne detektoru laži i tako skine s dnevnoga reda sve one optužbe koje mu Nacional stavlja na teret.

U 8.47 sati uz iznimno jake mjere osiguranja na garažni ulaz u Heinzlovoj ušla su dva crna kombija "mercedesa" u kojima su bili pripadnici specijalne policije s dugim cijevima, s potkapama preko glave i u pratnji nekoliko vozila interventne i prometne policije. Nitko od policajaca koji su osiguravali prijevoz nije znao koga se prevozi već su korištene šifrirane poruke.

Za Zagorčevo ispitivanje u policiji prethodno je ishodovano sudsko odobrenje, s obzirom da je u pritvoru nakon izručenja iz Austrije. Nedugo potom u Heinzelovu je došao i Krešimir Krsnik, koji uz Zvonimira Hodaka ima punomoć Vladimira Zagorca i zadržao se do 16.15 sati.

Pet minuta nakon odvjetnika Krsnika iz Heinzelove je izašla kolona vozila kojoj su prethodnica bila dva policijska motora pod rotacijom, jedno policijsko vozilo i dva kombija sa zatamnjenim staklima koje su vozili specijalci. (metro-portal)

30.10.2008. 17:07:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh