« Knjiga
objavljeno prije 2 mjeseca i 7 dana
BOOKSA

Zadnji tjedan u Martićevoj

Da podsjetim, od 16. lipnja pa sve do 18. srpnja Booksa je preselila svoje aktivnosti u park ispred kluba u Martićevoj 14D

Sve dođe svom kraju...
Sve dođe svom kraju... (Arhiva)
Više o

Booksa

Ovaj, zadnji tjedan Bookse u parku, publiku u Martićevoj 14D očekuje jednako bogat program: u utorak u 19.30h počinje tribina Odvalimo se poezijom, koja je ovoga puta posvećena afro-američkoj poeziji.

U srijedu u 20h u suradnji s kustoskim kolektivom WHW održat će se predavanje umjetnika Vlade Marteka na temu Umjetnost kao opcija i opcije u umjetnosti.

U četvrtak u 18h predstavit će se knjiga-čitanka Between mobility, control and social transformation Muzeja moderne i suvremene umjetnosti (MMSU) u Rijeci, nakon čega slijedi razgovor o pisanju i putovanju s Milanom Majerovićem Stilinovićem u 20h. Tjedan, pa i sama Booksa u parku bit će zaključena koncertom Vedrana Šuvaka Šuvija u petak u 20h.

Da podsjetim, od 16. lipnja pa sve do 18. srpnja Booksa  je preselila svoje aktivnosti u park ispred kluba u Martićevoj 14D! Pripremile smo mjesec dana književnih, filmskih, glazbenih i edukativnih programa te kvartovskog druženja: od književnih razgovora, koncerata, filmskih projekcija do participativnih programa na otvorenom! 

Program Bookse u parku sa satnicom nalazi se na linku: https://klub.booksa.hr/booksa-u-parku-2020-program-dogadjanja. Svi su programi besplatni.

14.07.2020. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh