« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
ZABAVA ZA DVOJE

Začinite sjetne kišne dane

Zbog sve manje sunčanih dana možete zapasti u laganu letargiju,a zato vam mi donosimo nekoliko prijedloga kako da, zajedno s partnerom, začinite turobne kišne dane

Romantika na kiši
Romantika na kiši (Arhiva)
Više o

hrana

,

seks

,

kiša

,

jesen

,

romantika

,

Začinite sjetne kišne dane

Topli sunčani dani su skoro već davna prošlost. Ljeto je na odlasku, a jesen nam je već pokucala na vrata. Zbog sve manje sunčanih dana možete zapasti u laganu letargiju, no ne očajavajte. Mi vam donosimo nekoliko prijedloga kako da zajedno s partnerom začinite inače dosadne, turobne kišne dane.

Kišni dani kao da su stvoreni za izležavanje pred televizorom. Začinite stvari te napravite pravi romantični ugođaj. Prigušite svijetla, ispecite kokice te se zajedno ušuškajte ispod pokrivača. Da zabava ne bi bila jednostrana izaberite film koji oboje želite pogledati.

Dok vani pljušti kiša, vi i partner možete eksperimentirati u kuhinji. Dok pripravljate neko egzotično jelo hranite prstima jedno drugo i tako obično nakuhavanje možete pretvoriti u senzualno, gotovo erotično, iskustvo.

Jelo servirajte na balkonu i uživajte u romantičnom pikniku dok kišne kapi padaju.

Planirali se izlazak na romantičnu večeru ali ste zbog kiše izgubili volju? Doskočite ćudljivom vremenu i napravite ugođaj u vlastitom domu. Pripremite vaša najomiljenija jela, sredite se kao da idete van te s partnerom večerajte uz svijeću i čašu vina. Nakon toga možete napuniti kadu, napraviti pijenu te se zajedno s partnerom opustiti u toploj kupki uz laganu romantičnu muziku.

Ako vam nije do kuhanja i buljenja u televizor, jednostavno naručite hranu i zaigrajte neku društvenu igru s partnerom. Začinite običnu igru malim perverzijama, kao što je poker na svlačenje, i sigurno ćete se oboje zabaviti.

Ako niste tip koji zazire od kiše, izađite s partnerom u šetnju te zajedno uživajte u kapljicama kiše jer, na kraju krajeva, nije bitno mjesto ili vrijeme nego društvo u kojem ste.    

13.09.2012. 11:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh