« Biznis
objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana
SJAJNO!

Zaboravite na novčanik, plaćajte Garmin satom

Garmin Pay™ je brz, siguran i praktičan način plaćanja na svim mjestima koja omogućuju beskontaktno plaćanje – sada uz Visa debitne kartice Zagrebačke banke

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

plaćanje

,

Garmin sat

Ponekad vam se dogodi da nemate novčanik ili telefon sa sobom dok ste na trčanju? Nema problema. Plaćajte putem Garmin sata i novčanik ostavite kod kuće ili u autu.

Beskontaktno plaćanje putem pametnog sata

Vaš Garmin uređaj već je važan dio vaše svakodnevnice, ali zahvaljujući rješenju za beskontaktno plaćanje Garmin PayTM koristit ćete ga više nego ikad prije. Radi se o bržem, sigurnijem i praktičnijem načinu plaćanja. Garmin PayTM je rješenje za beskontaktno plaćanje osmišljeno za ljude koji su uvijek u pokretu. Bez obzira želite li stati na kavu nakon jutarnjeg trčanja ili na doručak za vrijeme vožnje, Garmin PayTM omogućuje vam da brzo i jednostavno plaćate usluge samo putem sata.

Garmin PayTM funkcija beskontaktnog plaćanja dostupna je na odabranim Garmin GPS pametnim satovimai od sada i vlasnicima Visa debitne kartice Zagrebačke banke koja prva u Hrvatskoj podržava ovu uslugu. ii

„Uz Garmin PayTM vlasnici podržanih Garmin satova sada mogu ostaviti svoj telefon i novčanik kod kuće kada idu na trčanje ili vježbanje, i dalje mogu kupovati gdje god da ih dan odvede", rekao je Neven Čolić, direktor Garmin Hrvatska. „Garmin pametni sat je neophodan alat za bilo koji aktivni životni stil i cijenimo podršku Zagrebačke banke koja je omogućila dostupnost ove usluge svojim klijentima koji koriste Visa debitne kartice".

Ambasador Garmin PayTM usluge, pjevač grupe Vatra, Ivan Dečak kaže: „Više ne izlazim nigdje bez svojeg pametnog Garmin sata, ali zato novčanik često namjerno zaboravim. Moji prijatelji su već navikli jer znaju da volim tehnologiju i praktična rješenja kao što je Garmin PayTM na mojem Fenix 6 solar satu. Klijent sam Zagrebačke banke pa me ova opcija jako oduševila. "

„Zagrebačka banka kontinuirano ulaže u digitalizaciju svojih kanala kako bi svojim klijentima ponudila najnaprednije usluge. Ove godine smo za svoje klijente uveli moderniji sustav digitalizacije koji je kompatibilan sa svim svjetskim digitalnim načinima plaćanja. Drago nam je što ćemo kao prva banka u Hrvatskoj omogućiti svojim klijentima korištenje Visa debitnih kartica za plaćanje na prodajnim mjestima s beskontaktnim POS uređajima kroz Garmin satov", rekla je Rozana Grgorinić, direktorica Kartičnog poslovanja Zagrebačke banke.

 

 

Gdje možete upotrebljavati Garmin PayTM?

Gotovo svugdje gdje možete beskontaktno plaćati. Provjerite koje su trgovine uključene. Popis se stalno povećava.iii

Korištenje Garmin PayTM aplikacije dostupno je svim klijentima Zabe, korisnicima pametnih satova Garmin.

Je li kupnja putem sata sigurna?

Možete odahnuti i sa sigurnošću plaćati. Tvrtka Garmin ozbiljno pristupa sigurnosti vaših podataka za plaćanje. Zbog toga vas Garmin PayTM štiti upotrebom kartičnih brojeva i transakcijskih kodova specifičnih za sat svaki put kad kupujete. Broj vaše kartice ne sprema se na uređaju ili na našim poslužiteljima i ne prenosi se trgovcima tijekom plaćanja. U satu se nikada ne pohranjuju pravi kartični podaci već digitalizirani token koji je štićen PIN-om poznatim jedino korisniku sata, transakcije se autoriziraju pouzdanom dvofaktorskom autentifikacijom, a sav prijenos podataka zaštićen je njihovom enkripcijom.

Detaljnije upute o korištenju Garmin Pay aplikacije klijenti mogu pronaći na službenoj Garmin internetskoj stranici i internetskoj stranici Zagrebačke banke.

i Fenix 6 serija satova, Venu, Venu 2/2s serija, Venu Sq serija, Forerunner 945, Forerunner 745, Vivoactive 4/4s serija, Enduro, Vivomove Style serija, Vivomove Luxe serija, Legacy Hero serija, Approach S62 serija, Descent Mk2 serija, MARQ serija, D2 delta serija, Quatix 6 serija, Tactix Delta serija

ii Pogledajte zemlje u kojima je usluga podržana, mrežu za plaćanje i informacije o bankama izdavačima kartica na adresi Garmin.com/garminpay/banks

iii Garmin pay već je neko vrijeme dostupan putem Revolut kartice, a sad i putem kartice Zagrebačke banke.

21.10.2021. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh