« Glazba
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
COOL

Za točno tjedan dana Deep Purple uživo

Povodom objave novog studijskog albuma «Infinite», jedna od najvećih rock-grupa u povijesti, Deep Purple, održat će svoj oproštajni koncert u zagrebačkoj Areni 16.05.

Ne propustite legende!
Ne propustite legende! (Arhiva)
Više o

Arena Zagreb

,

koncert

,

Deep Purple

,

inFinite

Deep Purple se oprašta s velikim praskom, novim studijskim albumom Infinite i oproštajnom svjetskom turnejom, a Zagreb ima sreću da je došao na kartu turneje 16. svibnja.

Iznenađenja glede specijalnih gostiju na koncertu Deep Purple u zagrebačkoj Areni ne prestaju.
Već je objavljeno kako će predgrupe biti divlji Monster Truck i legendarne Divlje Jagode uz Tonya Martina, bivšeg pjevača grupe Black Sabbath.

Najnovije glazbeno pojačanje ljubiteljima žestoke glazbe ne treba previše predstavljati. Legendarni Andy LaRocquejedan je od najcjenjenijih gitarista današnjice a svojim je neoklasičnim stilom stekao zavidnu reputaciju. Andy je dugogodišnji gitarist legendarne grupe King Diamond, te čuveni producent, koji je radio miks i master novog albuma osnivača Divljih Jagoda Zeleta Lipovače.

U svojoj plodonosnoj karijeri u kojoj su Deep Purple nebrojeno puta zavladali top ljestvicama albumi su se prodavali u milijunskim nakladama.

Novi materijali pokazuju kako u dečkima još uvijek gori kreativna rock'n'roll vatra ali su se ovom turnejom ipak odlučili oprostiti od milijunske publike.

Čak i nakon svih ovih desetljeća glazbe Deep Purple još uvijek uzbuđuju svoju publiku velikom strašću kojom rade.

Stoga nabavite svoju ulaznicu, ne propustite praznik rock'n'rolla i pozdravite velikane na njihovoj oproštajnoj turneji!

09.05.2017. 13:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh