« Zagreb
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
STVARNO?

Za Bandićevu slobodu ponuđen Krsnikov stan

Bandićev odvjetnik ponudio je sudu jamčevinu za puštanje njegovog klijenta na slobodu - stan od 500 kvadrata u Boškovićevoj ulici u kojem je njegov ured

Bandić i dalje ne može na slobodu
Bandić i dalje ne može na slobodu (Arhiva)
Više o

Milan Bandić

,

Krešimir Krsnik

,

jamčevina

,

istražni pritvor

Milan Bandić i dalje je u pritvoru, a kako sud nije pretjerano sklon puštanju glavne zvijezde Afere Agram na slobodu, njegov je odvjetnik ponudio jamčevinu - stan od 500 kvadrata u Boškovićevoj ulici u kojem se nalazi njegov ured, procijenjene vrijednosti preko pet milijuna kuna.

Bandićev glavni problem je blokirana imovina, pa ne može ponuditi ništa svoje za puštanje na slobodu nego pokušava imovinom prijatelja, a sada i odvjetnika, garantirati za svoj izlazak iz pritvora.

No, kako mu se na teret stavlja iznos od dvadesetak milijuna kuna, prema prvim optužbama odvjetništva, teško da će uspjeti izaći iz pritvora. USKOK je predložio 270 svjedoka, pa kad počne ispitivanje, Bandić neće moći izaći iz pritvora barem pola godine dok se svi ne ispitaju.

Grad Zagreb za to vrijeme normalno funkcionira, kao da se ništa nije dogodilo, jedino što je različito od uobičajene situacije je izostanak populističkih Bandićevih "delanja" i "rješavanja problema". Ne vidimo da se građani previše bune ...

11.11.2014. 08:05:27
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh