« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci
NOVOSTI

YouTube dodao 1.75x brzinu prikaza pri verziji za Android

Od sada se YouTube video sadržaj može reproducirati pri brzinama: 0.25, 0.5, 0.75, Normal, 1.25, 1.5, 1.75, 2x

YouTube uveo različite brzine reprodukcije
YouTube uveo različite brzine reprodukcije (Arhiva)
Više o

YouTube

,

Android

,

brzina reprodukcije

Svima je već dobro znano kako servis za prikazivanje video-sadržaja popularni YouTube s vremena na vrijeme svoje štovatelje voli iznenaditi pokojim novitetom. Tako i sada mogli bismo reći u Božićnom duhu sve svoje korisnike dočekalo je ne malo iznenađenje.

Navedeno se dotiče brzine prikazivanja video-zapisa. Brzina prikazivanja do sada se mogla odabrati između: 1.25, 1.5, te 2 a od sada se vrijednostima pridružila i brzina od 1.75.

Proteklog tjedna desktop inačica YouTube-a dobila je pripadajuću briznu a od sada ista je „došla" i na aplikaciju za Android operativni sustav. Prednost uvođenja 1.75 brzine prikazivanja itekako ima smisla.

Korisnici su tražili nešto između 1.5 i 2x a YouTube je upravo prepoznao 1.75x kao idealno rješenje i tako poslušao svoje poklonike, kako korisnike sadržaja tako i one koji YouTube sadržaj stvaraju. Od sada se YouTube video sadržaj može reproducirati pri brzinama: 0.25, 0.5, 0.75, Normal, 1.25, 1.5, 1.75, 2x.

Odabir pripadajuće brzine vrši se na način klika zupčanika gdje nam se otvara izbornik brzine prikaza i kvalitete prikaza video-sadržaja. Odnosno kada govorimo o aplikaciji za mobilne platforme pokretanjem video-sadržaja te odabirom tri okomite crte u gornjem desnom kutu. Sigurni smo kako nećemo trebati dugo čekati na uvođenje 1.75x brzine u iOS izvedenici YouTube aplikacije. 

>> Pratite vijesti iz Hi Tech rubrike na Facebook stranici Hi Tech by Metro Portal i na Instagramu >>

Piše: Nino Krstačić
22.12.2018. 09:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh