« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
NOVO IME

You Say Party! We Say Die! mijenjaju ime nakon bubnjareve smrti

Bubnjar Devon Clifford srušio se na nastupu u travnju te umro dva dana kasnije

you say party
you say party (Myspace)
Više o

bubnjar

,

Mislav Stipić

,

lišće

,

umjetan list

,

misrata

Bend je rekao da će nastaviti dalje svirati, ali u novoj postavi i pod drugim imenom.

„S poštovanjem prema Devonu i evoluciji života, danas objavljujemo da se više nećemo zvati You Say Party! We Say Die! nego samo jednostavno You Say Party!", objasnili su.

Bend je objavio da su diskusirali o budućnosti benda nakon Cliffordove smrti i odlučili nastaviti dalje.

„Od srca se zahvaljujemo za sva pisma ljubavi i podrške koje smo dobili nakon Devonove smrti. To nam je dalo mnogo snage, koja nam je i trebala da prebrodimo ovo teško vrijeme. Devonova smrt velik je gubitak za obitelj u koju je izrasao ovaj bend. Zadnjih par mjeseci uzeli smo neko vrijeme izvan reflektora da se izliječimo i procijenimo budućnost ovog benda.

Puno smo razgovarali jedni s drugima i s našim obiteljima i prijateljima o budućnosti. Devonovi roditelji su nas ohrabrili za nastavak i dali nam blagoslov. Njihovo je mišljenje (kao i naše) da Devon nikada ne bi htio da je njegova smrt kraj benda. On bi želio da nastavimo"

Bend je dodao i da je klavijaturistica Krista Loewen napustila bend da bi se vratila školovanju.

O novoj postavi otkrili s: „Okrenuli smo se našim dobrim prijateljima i bivšim kolegama s turnere, Robertu Andowu i Bobbyju Siadatu iz kanadskog benda Gang Violence da nam sviraju klavijeture i bubnjeve. Ova nova postava nastavit će tradiciju izvrsnih live nastupa i znojnih plesnih podija, sa novom snagom i obnovljenom predanošću glazbi i turneji. Nas petorica ćemo svugdje nositi duh našeg prijatelja Devona."

You Say Party! trenutno dogovaraju europsku turneju koja je bila otkazana zbog Cliffordove smrti i uskoro će objaviti nove datume.

23.06.2010. 10:36:18
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh