« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
NAJAVE

Xmas Chew The Fat! Croatia

Chew The Fat! Croatia božićna bass proslava u Malom pogonu Tvornice 20.12.

Ludnica u Tvornici
Ludnica u Tvornici (Arhiva)
Više o

Tvornica kulture

,

Božić

,

Chew The Fat Croatia

Nakon rođendanske proslave i krcatog Velikog pogona Tvornice kulture, Chew The Fat! Cro ekipa vraća se na mjesto gdje je sve počelo, u Mali pogon i intimnije božićno bass okruženje, i to u petak 20. prosinca. Najpoznatiji bass program u Zagrebu, koji si je uzeo za zadatak promovirati tu scenu, i ovoga će puta vaše uši gađati grudama drum 'n' bassa, dubstepa, grimea i trapa.

Za sve će biti zaslužni rezidenti programa, Yesh i DMT, koji već 4 godine selektiraju najbolje ritmove. U pomoć dolazi i mlada nada DJ Sin, a i ovaj put su neizostavni MC Tone Tuoro i VJ -polygon koji sprema posebno vizualno iznenađenje. Početak je od 23 sata, a ulaz je 20 kuna do 00:30, 30 kuna nakon.

Yesh je organizator i rezident DJ klupske večeri JabbaTon, a od 2009. započinje i hrvatsko izdanje prestižne londonske večeri Chew the Fat! 2011. pod svojim aliasom RRRamon! uz kolegu DMT-a pokreće i večer Black Light posvećenu houseu i senzualnijim notama. Vodi radijsku emisiju "Night Drive" na Radiju 808, a od nedavno je i vlasnik etikete JabbaTon Records posvećene izdanjima bass glazbe.

DMT 1999. suosniva emisiju Ruff Beats Rap Show na Radio Zaprešiću, a ubrzo i pušta po klubovima i festivalima diljem Hrvatske. U Los Angelesu je studirao televizijsku produkciju, a za to vrijeme je puštao po mnogim klubovima i privatnim zabavama, te nakon povratka u Zagreb počinje sudjelovati u organizaciji programa kao što su Electric Avenue, Chew the Fat! Croatia te Black Light. 2010. s Dr. Strapazootom osniva electro-dubstep duet InUrFace, te godinu dana poslije izdaju prvi EP "Conquer Me" za kanadski Capital Boom Records.

DJ Sin je počeo karijeru u zagrebačkom KSET-u gdje se okušao u mnogim žanrovima kao DJ, da bi ubrzo počeo puštati glazbu u mnogim zagrebačkim klubovima. Rezident je pulskog kluba Uljanik, a nastupa i na festivalima diljem Hrvatske. Član je YEM kolektiva s rezidencijama u zagrebačkoj Tvornici kluture i Klub.u.

Tone Tuoro mladi je hip-hop MC koji s rezidencijom na Chew The Fat! Cro izdanju ima zadatak svojim rimama i glasom dignuti publiku na noge. Tone Tuoro je nedavno predstavio svoj novi EP ''Prepared For Life'' u old school hip-hop stilu.

VJ -polygon vizualni je umjetnik zadužen za vizuale koji prate glazbu CTF! Cro večeri, a za ovo izdanje sprema posebno iznenađenje.

Nakon Londona, Ibize, Glasgowa, Berlina ili pak Budimpešte i u Zagrebu već 4 godine postoji inačica jedne od najprestižnijih i najdugovječnijih londonskih klupskih večeri Chew the Fat! koja je iznjedrila neke od najpoznatijih imena breakbeat scene, a danas to čini u okvirima dubstepa, drum'n'bassa, trapa, UK bassa, housea i sličnih žanrova.

Chew the Fat! Croatia hrvatskoj publici predstavlja najsvježije trendove klupske glazbe uz gostovanja poznatih izvođača sa svjetske i regionalne klupske scene. Dubstep, drum'n'bass, trap, glitch hop i ostali bass masni zvuci u vašim ušima odzvanjaju jednom mjesečno u Tvornici kulture. 

17.12.2013. 12:34:40
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh