« Hi-tech
objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci
NOVOSTI

Xiaomi 18. srpnja otvara prvi experience Mi Store u Splitu

Tijekom protekle 2 godine prisustva na hrvatskom tržištu, Xiaomi je lansirao ukupno 28 pametnih telefona, otvorio nove komunikacijske i prodajne kanale

Experience Mi Store bit će u Splitu
Experience Mi Store bit će u Splitu (Arhiva)
Više o

Xiaomi

,

Mi Storea

Nakon što je 2018. godine otvorio vrata svog prvog Mi Storea u Zagrebu te potvrdio status lidera pametnih telefona i potrošačke elektronike na hrvatskom tržištu, Xiaomi piše novo poglavlje u telekomunikacijskoj industriji. Širenjem dostupnosti svojih proizvoda u regiji Jug kroz otvaranje prvog Mi Storea u Splitu, Xiaomi slijedi svoju misiju "Inovacija i dostupnost svima", potvrđujući na taj način da zaista prepoznaje potrebe svojih krajnjih korisnika.

Tijekom protekle 2 godine prisustva na hrvatskom tržištu, Xiaomi je lansirao ukupno 28 pametnih telefona, otvorio nove komunikacijske i prodajne kanale kako bi osigurao široku mrežu dostupnosti proizvoda te bio krajnjim korisnicima uvijek na raspolaganju, a njegovu su viziju, snagu i dosljednost prepoznali i podržali Veleposlanstvo Narodne Republike Kine u Hrvatskoj, vodeći telekomunikacijski operateri kao i brojni drugi strateški partneri na hrvatskom tržištu.

Otvaranjem prvog experience Mi Storea u Splitu, a drugog u Hrvatskoj, zahvaljujući tvrtki Bijelić Co, ovlaštenog distributera Xiaomija za Hrvatsku, stanovnicima južnog dijela Hrvatske osigurat će se lakša dostupnost širokog i impresivnog portfelja Xiaomi uređaja. Mi Store bit će smješten u sklopu City Center one Split, a otvorenje će se održati 18. srpnja ove godine.

Za sve Xiaomi uređaje kupljene u sklopu online Xiaomi Storea (https://xiaomi-store.hr/) te u Mi Storeu i/ili kod ovlaštenih distributera osigurava se i visokokvalitetan servis, garancija te softver na matičnom jeziku zemlje u kojoj je uređaj kupljen, što omogućuje maksimalnu pristupačnost i lakoću korištenja Xiaomijevih uređaja.

16.06.2020. 14:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh