« Život
objavljeno prije 9 godina
PRILIKA

Wüstenrot poklanja karte za koncerte!

Nagrade su atraktivne, a uključuju ni manje ni više nego 40 karata za različite koncerte i sportske događaje

Nova Rock 2012 je samo jedan od festivala ...
Nova Rock 2012 je samo jedan od festivala ... (Arhiva)
Više o

Facebook

,

nagradni natječaj

,

Wustenrot

,

ulaznice za koncerte

Wüstenrot je pripremio veliki nagradni natječaj na društvenoj mreži Facebook u kojoj mogu prisustvovati svi članovi Wüstenrot Facebook stranice.

Kako bi nagradni natječaj bio interesantniji svi članovi Facebook stranice morat će osmisliti originalni slogan, a oni najkreativniji će biti nagrađeni.

Nagrade su atraktivne, a uključuju ni manje ni više nego 40 karata za različite koncerte i sportske događaje.

U Nickelsdorfu, Austriji se i ove godine održava Nova Rock 2012, Pannonia Fields II festival u period od 08.06. do 10.06.2012. sa pregršt poznatih imena poput Linkin Parka, Die Tosen Hosen i neizostavne Metallice. Posjetitelji će moći uživati u savršenoj ljetnoj festivalskoj sezoni.

Wüstenrot vas vodi na festival 7 jezera koji svake godine okuplja ponajbolje bendove iz regije koji se održava na Baćinskim jezerima. Festival traje četiri dana od 26.07. do 29.07. Ove godine će vas mnoga poznata imena zabalvljati na festivalu, a neka od njih su: T.B.F., Goribor, Sopot, Siledžije, Bolesna štenad, Interzone, Embassy 516 i Threesome.

FM4 Frequency 2012 u Austriji točnije u samom srcu St. Polena Green Parku ove će sezone ugostiti sljedeća poznata imena glazbene scene: Foo Fighters, Elbow, Seeed, Deichkind, The Chemical Brothers. Stvarno ćete moći uživati ​​u festivalskoj zabavi gotovo 20 sata na dan!

Za sve ljubitelje sporta, a naročito odbojke na pjesku Wüstenrot vodi dobitnike u Klagenfurt, Austriju na Beach Volleyball.

S obzirom da je Facebook popularan među Hrvatima i svakim danom ima sve više korisnika, Wüstenrot se odlučio biti "in" i pripremiti nagradnjaču za sve lajkere Wüstenrot Facebook stranice.

Bacite se na posao jer vrijedne nagrade čekaju sretne dobitnike, a dovoljno je samo malo mašte da nagrade stignu upravo u vaše ruke.

Više informacija www.facebook.com/wuestenrot.hr

01.06.2012. 14:39:26
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh