« Lifestyle GASTRO
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
GALEŠNIK

Wine Island zabavio i napojio Hvarane i goste

Manifestacija Wine Island održana na Galešniku predstavila je Hvaranima i njihovim gostima vinare Hrvatske

Odlična atmosfera na Wine Islandu
Odlična atmosfera na Wine Islandu (Metro)
Više o

Wine Island

,

Galešnik

,

Društvo Presežek

Wine Island predstavio se na Galešniku, prvom u niski bisera Paklinskih otoka, mjestu s najljepšim pogledom na mondeni Hvar. Nekadašnji Wine Jam festival Društvo Presežek ovog je ljeta odlučilo preimenovati i dati mu ekskluzivnu lokaciju.

Brodić je prevozio goste s hvarske rive na Galešnik gdje ih je odmah dočekala gastronomska ponuda koju su združenim snagama prezentirali Janez Bratovž iz restorana JB i domaći Mario Bobanović iz hvarskog Hotela Adriana. Uz domaće specijalitete poput ribe s gradela, čuvene hvarske gregade i pašticade, moglo se uživati u zanimljivoj kombinaciji povrća i svježe ribe, svojevrsne prilagođene interpretacije sushija.

Vinari su došli u priličnom broju i izložili svoje favorite, a od domaće ekipe predstavili su se Zlatan Plenković, Carić i Podrum Vujnović, a najtraženiji je bio barrique mali plavac kojeg su gosti degustirali s užitkom.

Sjajnu i opuštenu atmosferu začinili su odličan DJ Paris meets Dubai koji je puštao funky klasike, uz pomoć Matije Dedića i njegovih improvizacija uz glazbu, a povremeno se uključivao i saksofonist Lovro Ravbar.

Sitni organizacijski propusti sigurno su više boljeli organizatore nego zadovoljne goste koji su vrlo brzo upili atmosferu i prepustili se sjajnoj večeri odličnih vina i dobre glazbe. Vjerujemo u nastavak sljedeće godine ...

Djelić atmosfere pogledajte u galeriji fotografija.

25.07.2014. 12:23:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh