« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
FORA :)

WhatsApp stavlja stickere u chat?

WhatsApp je, kao što je poznato, u vlastištvu Facebooka i mogla bi krenuti njegovim stopama kada su u pitanju rado korišteni stickeri koji su aplikaciji na iOS-u i Androidu dodane još u travnju 2013. godine

Korisnici nisu baš ludi za stickerima...
Korisnici nisu baš ludi za stickerima... (WABeta)
Više o

chat

,

WhatsApp

,

stickeri

WhatsApp planira ubaciti popularne stickere u svoj chat, što bi značilo da će kopirati Facebook Messenger, tvrdi WABeta, no prve reakcije na ovu informaciju izrazito su negativne.

Aplikacija WhatsApp je, kao što je poznato, u vlastištvu Facebooka i mogla bi krenuti njegovim stopama kada su u pitanju rado korišteni stickeri koji su aplikaciji na iOS-u i Androidu dodane još u travnju 2013. godine, piše Express.co.uk.

Stickeri koji se planiraju koristiti u WhatAppu dizajnom i bojama jako podsjećaju na one koji se koriste u Messangeru. Nedavno su predstavljeni i novi stickeri na temu filmova Guardians of the Galaxy Vol.2 i animirane mačke Simon's Cat koja je jako popularna na YouTube kanalu.

Rival WhatAppa, Line Messanger već odavno koristi popularne stickere i zaradio je na njima mnogo novca. Prije dvije godine, Line je navodno zarađivao čak 10 milijuna dolara mjesečno samo od stickera. Apple je također predstavio stickere na svom servisu iMessage.

Još je nejasno hoće li WhatApp kopirati njihov poslovni model. Korisnici Twittera kritiziraju Facebook jer dijeli svoje prepoznatljive značajke s drugim aplikacijama.

WhatApp je nedavno objavio impresivne statistike korištenja popularne aplikacije. Čak 1,2 milijarde korisnika mjesečno svaki dan provede više od 340 milijuna minuta obavljajući oko 55 milijuna video poziva

30.05.2017. 09:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh