« Hi-tech
objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca

Web:: INDUSTRIJA 2009

Prvi sajam internet poslovanja

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Marketing Odjel)
Više o

web industrija

,

Web Strategija

Usporedno sa četvrtom Web::Strategijom, kreće prvi sajam internet poslovanja Web::INDUSTRIJA 2009 koji će se održavati cijeli dan 5. ožujka 2009. (u četvrtak) u Hypo EXPO XXI centru u  Zagrebu te će okupiti mnoge tvrtke koje posluju putem interneta ili pružaju internetske usluge ili su vezane uz internetski marketing.

"Web::INDUSTRIJA je jedinstveni sajam koji izlagačima omogućava da predstave najnovije tehnologije i usluge vezane uz mrežu svih mreža, a posjetiteljima da dobiju uvid u raznovrsne mogućnosti interneta i lakše odaberu ono što je potrebno baš njima. Uz puno prezentacija, nagradnih igara i izravnog kontakta sa izlagačima ne sumnjamo da će Web::INDUSTRIJA postati prepoznatljiv sajam i da je ovo samo početak jednog dugoročnog projekta približavanja korisnika interneta i davatelja usluga" - izjavio je voditelj sajma, Dalibor Jurgec iz tvrtke SDnet koja u suradnji sa tvrtkom za organiziranje događaja Marketing Odjel organizira sajam Web::INDUSTRIJA 2009.

Na sajmu će izlagati sljedeći izlagači: Httpool - online marketing agencija, Trenutak.hr - tvrtka za izradu web stranica, ETARGET - kontekstualna mreža, Internet Softver - tvrtka za izradu poslovnih web stranica, SDnet - web tvrtka, logIT - tvrtka za izradu web stranica, HGspot - veliki distributer i zastupnik hardvera, Kreni.com - regionalna društvena informativna mreža, Masmedia - izdavačka kuća sa web shop-om, Web::Edukacija - web tečajevi, Imperito - marketinška tvrtka s promotivnim proizvodima, HSM informatika - za izdavaštvo, multimediju i ePoslovanje, HULK - udruga Linux korisnika, te Komponenta - web tvrtka.

Pozvani su svi da za samo 10 kuna posjete sajam, upoznaju ljude koji stoje iza tvrtki, dogovore nove poslove, pronađu nove poslodavce, osvoje vrijedne nagrade izlagača (od nekoliko tisuća kuna!), te razmjene iskustva sa profesionalcima.

27.02.2009. 11:43:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh