« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
KAKAV OBRAT

Wayne Rooney se predomislio i ostaje u Manchesteru

Rooney je s Manchester Unitedom potpisao novi petogodišnji ugovor, a kaže da je Alex Ferguson najzaslužniji za njegov ostanak

Wayne Rooney
Wayne Rooney (Getty Images)
Više o

Manchester United

,

Alex Ferguson

,

Wayne Rooney

Wayne Rooney potpisao je u petak novi ugovor s Manchester Unitedom, pa će u klubu s Old Trafforda ostati do 2015., objavljeno je web stranici Manchester Uniteda. Iako je prije par dana najavljivao da sigurno odlazi iz Manchestera, Rooney se predomislio i potpisao petogodišnji ugovor čije stavke, osim dužine, zasad nisu poznate.

"Sretan sam što karijeru nastavljam u Unitedu. U prošlih nekoliko dana razgovarao sam s vodstvom kluba i trenerom Sir Alexom Fergusonom, a oni su me uvjerili da pripadam samo Manchester Unitedu, te da ćemo ostvariti sve ambicije koje ima najbolji klub na svijetu. Ferguson je genijalac i on je najzaslužniji što ostajem", stoje Rooneyeve riječi na web stranici kluba.

"Za sve nas ovo je bio težak tjedan. Wayneu sam kazao da su vrata Uniteda širom otvorena za njega i sretan sam što je odlučio ostati. Mislim da je i on ovog tjedna shvatio koliko je velik klub Manchester United", kazao je trener Ferguson.

Rooney je iskazivao nezadovoljstvo klupskom politikom, smatrajući da se Manchester mora pojačati vrhunskim nogometašima, a vijest o njegovu odlasku bila je udarna tema svih medija. Zanimanje za 24-godišnjeg napadača iskazali su Real Madrid, Barcelona i Chelsea, ali i gradski suparnik Manchester City, zbog čega su navijači Uniteda zaprijetili Rooneyu.

Rooney nije igrao na utakmici Lige prvaka protiv Bursaspora u srijedu, a sada se očekuje njegov nastup na prvenstvenoj utakmici kod Stokea u nedjelju. (hina/metro-portal)

22.10.2010. 15:16:44
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh