« Iza ogledala
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
WTF?!

Washington vode nacistički izvanzemaljci!?

Iranski odnosi sa SAD nisu baš neki, ali ovakva izjava poluslužbene novinske agencije Fars ili otkriva ono što se dugo sumnja ili

Nakon svega što je Snowden otkrio, ni naci alieni ne zvuče nemoguće
Nakon svega što je Snowden otkrio, ni naci alieni ne zvuče nemoguće (Screenshot YouTube)
Više o

Iran

,

izvanzemaljci

,

Washington

,

reptili

,

David Icke

,

nacisti

,

Area 51

,

Edward Snowden

Washingtonom vladaju nacistički izvanzemaljci, vijest je koja je prostrujala internetom, no ovoga puta je nije proširio David Icke ili neki zaluđeni entuzijast koji je napravio nove teorije zavjere, već iranska poluslužbena izvještajna agencija Fars.

Temelj za svoje navode našli su, kako tvrde, u dokumentima koje je NSA-i maznuo Edward Snowden i uvjereni su da su dokazi dovoljno jaki da se može tvrditi da nacistički izvanzemaljci čine vladu u sjeni u Washingtonu koja zapravo kreira američku politiku, kako nacionalnu, tako i inozemnu. 

Teorija ide i dalje, govoreći kako su nakon poraza 1945. godine nacistički izvanzemaljci odabrali SAD za svoju metu, preuzeli vlast i zapravo upravljaju svime iz Area 51, notorne baze u Nevadi koju je Barack Obama nedavno spomenuo kao prvi američki predsjednik koji je priznao da uopće postoji.

>> Obamin čuvar je reptilijanac? >>

Fars je već objavljivao razne vijesti koje se čine s one strane ogledala i znanosti, poput tvrdnje da je britanska kraljevska obitelj židovskog podrijetla i da Izrael namjerava pripojiti Irak, no još nisu u cijelu priču uspjeli inkorporirati teoriju da su svi oni reptili, koje najviše zastupa David Icke.

Nakon svega što je Snowden otkrio, a kad znamo da je zapravo u javnost izašlo niti 1 posto dokumenata kojih se dočepao, pitanje je li ovo potpuna ludost ili stvarna istina ne zvuči nimalo sumanuto, dapače ...

15.01.2014. 11:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh