« Ostali sportovi
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
SPLIT - SKATEBOARDING

Warehouse tour stop i otvaranje pete sezone Split In-Doora

Ove subote Split će postati središte skateboardinga u regiji s čak dva velika skateboarding događaja u jednom danu

Skateboarding
Skateboarding (Dmitry Kostyukov/Warehouse tour/Split In-Door)
Više o

Split

,

ekstremni sportovi

,

Warehouse demo session

,

skateboarding

,

Split In-Door

U subotu, 6.studenog, grad Split će s dva eventa u istom danu postati središte skateboardinga u regiji. „Warehouse demo session" održat će se u žnjanskom skateparku s početkom u 13 sati, dok je u 18 sati na rasporedu otvaranje pete sezone Split In-Doora, jedinog centra za extremne sportove koji se nalazi na Savskoj bb.

"Warehouse" je jedini profesionalni skateboarding team u Hrvatskoj. Osnovan je 1997. godine i sastoji se od dvadeset najboljih hrvatskih skatera. Prije tjedan dana, team je krenuo na svoju jesensku turneju na kojoj će u četiri tjedna obići cijelu Hrvatsku. Ekipa će posjetiti gradove Osijek, Varaždin, Rijeku i Split, te veliki broj mjesta i zaseoka diljem lijepe naše.

Cilj je ovog projekta ljude upoznati sa skateboardingom kao sportom, ali i kao kulturom življenja.Momci priželjkuju da će njihove vratolomije zainteresirati i privući širu populaciju, u ovom slučaju populaciju grada Splita.

Split In-Door je jedini extreme centar u Hrvatskoj otvoren 5. ožujka 2005. godine. Centar sadrži sve elemente potrebne za bavljenje extremnim sportovima kao sto su skateboard, inline, BMX i slični. Otvoren je za posjetitelje svakim danom osim nedjeljom u vremenu od 17 do 22 sata.

Uz vožnju najboljih hrvatskih skatera u žnjanskom skateparku i Split In-Dooru posjetitelji će u subotu uživati u opuštenoj atmosferi začinjenoj roštiljem i selekcijom glazbe od strane iskusnih DJ-a.

04.11.2010. 14:25:39
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh