« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
PREVENCIJA

Vulkanski pepeo prizemljio i hrvatske zrakoplove, zatvorene luke u Splitu i Zadru

Putnicima za Zadar i Split, čiji su letovi otkazani, kompanija nudi mogućnost letenja na prvim sljedećim letovima prema tim odredištima

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Duje Klarić/CROPIX)
Više o

Croatia Airlines

,

vulkanski pepeo

,

otkazani letovi

,

zračna luka zadar

,

zračna luka split

Zbog zatvorenosti dijela hrvatskoga zračnoga prostora, koja je uzrokovana ponovnim dolaskom vulkanskog pepela s Islanda i na područje Hrvatske, Croatia Airlines bio je prisiljen preusmjeriti današnja dva leta.

Zbog nemogućnosti letenja u Zadar i Split, današnji let Zagreb - Zadar - Pula, planiran u 14 sati, obavit će se samo na relaciji Zagreb - Pula, izvijestila je hrvatska zrakoplovna kompanija. Također let Zagreb - Split - Rim, koji je prema redu letenja planiran za 14,35 sati, obavit će se izravno na relaciji Zagreb - Rim, dakle, bez slijetanja u Splitu.

Putnicima za Zadar i Split, čiji su letovi otkazani, kompanija nudi mogućnost letenja na prvim sljedećim letovima prema tim odredištima, čim to bude moguće. U slučaju da otkažu putovanje, putnici imaju pravo na povrat iznosa karte, dodaje se u priopćenju. Kompanija će o svim poremećajima u prometu izravno obavještavati putnike kao i hrvatsku javnost, a očekuje da će se s novim informacija o stanju u prometu obratiti priopćenjem poslije 20 sati.

Više informacija o stanju prometa Croatia Airlinesa putnici mogu dobiti na internetskim stranicama tvrtke (www.croatiaairlines.com) i u Službi kontakt centra Croatia Airlinesa na telefon (0)1 - 66 76 555. (hina/metro-portal)

09.05.2010. 15:11:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh