« Život
objavljeno prije 15 godina
plažice

Vrijeme za seks na plaži?

Primamljiva ideja može završiti neočekivano loše

(Corbis)
Više o

seks

,

ljeto

,

seks na plaži

Već punim plućima ulazimo u ljeto, a u zraku je ljetna romantika koja nas svake godine nekako neobjašnjivo obuzme. Ma kako i ne bi - ljetna mokra kosa, osunčana koža, i preslatki dečki savršena su kombinacija za dovesti nas u raspoloženje ljubavi i požude.

Postoji li bolji način za iskoristiti prekrasan opijum topline ljeta nego da začinimo naš seksualni život i bacimo se na posao i zamažemo malo (doslovno) pa pokušamo iskoristiti plaže i skrivene uvalice.

Zločesti možemo biti i u bazenu, kadi, ili na plažicama igrajući se Adama i Eve u Rajskome vrtu. No, sve to je vrlo primamljivo, ali i ne baš tako odlična ideja, ako stvari pođu po zlu. Izvesti svoj seksualni život van u nepoznato, na metu svim mogućim faktorima kojih je više nego ispod pokrivača vašeg kreveta, nije uvijek bez rizika. Neka istraživanja su pokazala da u većini slučajeva zadovoljstvo bude manje od posljedica.

Kondomi + voda = loše

Zahvaljujući kemikalijama koje se koriste u bazenima i kupeljima kondomi mogu biti potpuno beskorisni. Mogu se oštetiti i puknuti od vrućine ili klora, da ne spominjemo kako je vrlo vjerojatna mogućnost da isklizne zbog vode. Vaše šanse da zatrudnite u vodu su jednake pa bez obzira upotrijebite zaštitu.

Plaža + seks = jako loše

Postoji studija objavljena u časopisu Environmental Science and Technology o tome kako su na nekim od najluksuznijih plaža pronađeni vrlo opasni mikrobi. Na 91% plaža osim toga prisutne su vrlo opasne enterkokokne bakterije (između ostaloga uzrokuju meningitis). Za neke od navedenih bakterija iz studije nikada nisam niti čula, no ne zvuče dobro.

Pijesak između tebe i ...

Pijesak može biti doživljaj kada u njega uronite svoje prstiće no kada dođe u dodir s nekim vašim intimnim dijelovima - doživljaj, onaj ugodni, izostane. Ne samo da je neugodno nego može uzrokovati infekcije ukoliko ostane pijeska na mjestu zločina nakon završetka vaše avanture. Da ni ne spominjemo kako u pijesku živi sva čuda stvorenja. Vaš muškarac sam je po sebi dovoljan u vašoj neposrednoj blizini, a kamoli da prema vama krene nešto s kliještima. Nezgodno...

Ne tako vruće kupelji

Iako oni mjehurići sreće mogu biti savršeni za parnu, seksi avanturu, činjenice govor kako su ti mjehurići u većini slučajevi puni - bakterija. Ulazak u jednu takvu kadu može vam za uspomenu ostaviti prilično gadnu infekciju koja će izbrisati sve one prethodne mjehuriće sreće iz pamćenja.

Iako ste u vodi ne znači da je...

Voda može negativno djelovati ispirući vaše prirodne tekućine pa će seks biti manje ugodan nego što biste željeli. Ako se nakon prethodnih redaka i dalje usudite upustiti u ljetnu avanturu na otvorenome možda vaše tijelo neće biti složno s vama.

Loše za dečke

Studija provedena 2007. godine na Sveučilištu Kalifornija pokazala je kako vrućina može negativno utjecati na muškarčevu plodnost. Iako, u ovim okolnostima to i neće zapravo biti problem...

Hm, žao mi je djevojke ako sam vam uništila čaroliju no, ostavite li seks unutar četiri zida, možda neće biti sasvim zabavno, ali će biti mnogo sigurnije. Ako vam se i nakon ovih natuknica nije smanjila želja za ljetnim avanturama na otvorenome tada ste zaista pravi ljetni duh. Čestitamo! (metro-portal)

19.06.2009. 11:53:37
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh